Den Blijker terug naar basis met Herrie in de Keuken

Herman den Blijker heeft voor RTL talloze programma’s gemaakt. Maar in het nieuwe seizoen keert hij terug naar de basis: Herrie in de Keuken, het programma waarmee het ooit allemaal begon op RTL 5. Momenteel loopt er een kandidatenoproep voor het programma, waarvan in 2006 voor het laatst nieuwe afleveringen zijn uitgezonden. In Herrie in de Keuken haalt Den Blijker noodlijdende restaurants uit het slop.

Den Blijker is dit najaar ook bij RTL te zien met Hermans Kookeiland, opgenomen in Nieuw-Zeeland. Afgelopen seizoen werd de succesformule Herrie in het Hotel al teruggebracht op tv.

Zie ook:
- Succesnummer Herman den Blijker terug: Herrie in het Hotel
- Hoe-houden-we-Herman-op-tv-show: Herrie in je Huiskamer

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Den Blijker terug naar basis met Herrie in de Keuken

  1. Daan

    Goede keuze al blijft Mijn tent is top verreweg het leukste programma van hem.

      /   Reply  / 
  2. P@trick

    EINDELIJK!!! EINDELIJK!!! Dat werd tijd:)))
    Dit programma scoorde in de herhalingen zelfs mega, kijk naar het duitse RTL, daar scoord ditzelfde programma ook megacijfers.
    Ik heb het nooit gesnapt dat RTL hier niet mee door gegaan is, desnoods met een andere kok, want op een gegeven moment had je toch genoeg van het zoeken naar hobbykoks, dat ging mateloos vervelen.
    Kijk naar de cijfers van Herrie in het Hotel dat scoorde aan het begin van de zomer toch ook super, ik hoop dat dat ook nog een keer terug komt.

      /   Reply  / 
  3. Jahman

    Herrie in de keuken is op zich een leuk programma maar na een paar afleveringen heb ik het wel gezien. De oorzaak van alle problemen zit hem in de kaart en geen stijlvol restaurant en dat komt elke keer weer terug.

      /   Reply  / 
  4. Chiel

    Hierin is hij ook het best. Met die hotels is leuk, maar daarvoor is Herman helemaal niet écht nodig (zie de Britse versie). Zelfde bij Mijn tent is top. Nu moeten ze alleen eens écht slechte restaurants uitzoeken. Het is vaak; ander kleurtje op de muur, nieuwe meubels en wat anders op de kaart en klaar.

      /   Reply  / 
  5. Pingback: RTL met najaarspresentatie 2010; live updates via Twitter | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>