Grensoverschrijdende strijd in Zesde Zintuig Internationaal

Het is tijd geworden voor de ultieme krachtmeting der paragnosten. Na meerdere varianten van Het Zesde Zintuig waagt RTL zich nu aan Het Zesde Zintuig Internationaal, waarin de kandidaten uit allerlei verschillende landen komen. Robert ten Brink leidt ‘zijn’ programma in, waarna Derek Ogilvie het stokje overneemt als begeleider/presentator van het populaire RTL-programma.

“De crème de la crème van Het Zesde Zintuig komt bijeen om de titel De Beste Paragnost Ter Wereld 2011 in de wacht te slepen”, kondigt RTL aan. Een Rus, de enige man in het gezelschap, heeft meerdere specialiteiten. Zijn gaven zet hij in bij medische besluiten, bij het leger en bij misdaadzaken voor de politie. De Engelse Diane werkt als enige paragnost in Engeland samen met de politie en de Amerikaanse Michelle zet al meer dan veertien jaar haar gaven wereldwijd in als allround paragnost.

De Noorse Elisabeth is vergeleken bij deze diehards een benjamin. Haar gaven laat ze pas echt aan de buitenwereld zien sinds 2006. En sinds Raiders Of The Six Senses 2010 in Noorwegen blijkt zij een buitengewoon paranormaal talent te zijn. Ook in België loopt het programma al meerdere seizoenen en uit die selectie is Sylvia één van de beste bij onze zuiderburen. Petra, één van de vaste ankers uit de Nederlandse series heeft zich al ruimschoots bewezen en laat zich voor Nederland gelden.

In de eerste aflevering draait het om vliegtuigen, terroristen en helden. De kandidaten komen ieder geblinddoekt te staan voor mystery guest Jasper Schuringa. Kunnen de paragnosten zijn heldendaad aanvoelen en wat kunnen ze vertellen over deze Nederlandse held?

Ook wordt gekeken of de paragnosten zelf een aanslag kunnen verijdelen. In een vliegtuig bevindt zich een terrorist die na vijf minuten een bom laat ontploffen. Weten de paragnosten de bomdrager de vinden?

Nu zal moeten blijken of Het Zesde Zintuig International de kijkcijfers kan opkrikken, die zijn in de loop der jaren van grofweg 1,5 miljoen naar 1 miljoen gezakt. En ik ben heel benieuwd of de makers hierna nog een innovatie kunnen toevoegen, of dat deze grensoverschrijdende versie de finale klapper zal blijken.

Het Zesde Zintuig Internationaal, 21.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- Derek Ogilvie bij nieuwe serie Het Zesde Zintuig
- Dit najaar geen medium Char bij RTL
- Het Zesde Zintuig – Plaats Delict komt weer terug
- Nieuwe, eerlijkere opzet bij Het Zesde Zintuig
- Robert ten Brink beleeft debuut in Het Zesde Zintuig

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Grensoverschrijdende strijd in Zesde Zintuig Internationaal

 1. Sloopkogel

  we gaan dus weer een avondje opgelicht kijken…..
  Mensen……trap toch niet in deze onzin.
  geldverrijkers…..dat zijn het……
  ik daag elke paragnst uit om zijn kunstje te laten zien aan mij….
  Kom maar op!

    /   Reply  / 
 2. klaas

  ik had van de week,gezeg,Politie Oldenzaal had twee meiden van Carmel school Oldenzaal,een bekeuring gegeven die op muurtje zaten van Winkelcentrum de Vijfhoek,bekeuring 2×70 euro,is in Oldenzaal heel normaal.Ook heel normaal in Oldenzaal is,dat ze nadat ik een voorlicht van mijn auto stuk was,op een vrijdagavond,en mijn papieren thuis lagen,notabene 200meter van huis mijn wagen in beslag namen.En in 2007 hadden ze mijn raam eruit gehaald,en stonden ze zonder papieren in mijn huis,5minuten later waren ze weer weg,Ik was destijds wakker geworden door het lawaai,en heb er nog steeds last van,En ze hebben mij nooit verteld waarom ze mijn huis waren binnen gevallen,en in 2008 kreeg ik weer een politie inval,,,,,,foutje bedankt.

    /   Reply  / 
 3. klaas

  er komt nog veel meer oncontent van Politie boeven Oldenzaal,dit is nog maar het begin van Gods ellende.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>