Oud-kandidaat Anna schrikt van niveau Dames in de Dop

De kop is er af bij de dagelijkse variant van Dames in de Dop. RTL 5 heeft twee afleveringen in de vooravond uitgezonden en kijkers zijn vaak geschokt door het niveau van de dames in de dop. Zo ook Anna Jonckers, die in 2007 meedeed aan de allereerste serie. Zappen sprak haar op de voorjaarspresentatie van RTL 5 waar een lange preview van Dames in de Dop te zien was. “Ik vind het heel erg. In die zin: ‘Meiden, je weet niet wat voor nasleep zo’n programma heeft!’ Denk na! Ja, dat heb ik nu.”

De problemen bij de dames in de dop liegen er niet om. Ze leiden allemaal een losbandig leven waarbij veel seks, wisselende partners, veel drank en/of drugs voorkomen. Ook wordt het gezag van ouders of anderen niet voldoende gerespecteerd. Het niveau lijkt een stuk erger dan in de vorige twee reeksen.

Anna: “Ik word nu, drie jaar later, nog wekelijks herkend als ik uitga. En dan niet alleen in mijn eigen buurt, overal. Voor mij is het een leuke nasleep, ik ben er goed uitgekomen. Maar als je altijd op een negatieve manier herkend wordt, dat lijkt mij niet leuk.”

Toch zijn de acht meisjes uit deze serie Dames in de Dop niet reddeloos verloren, meent de oud-kandidate, die later deze maand is te zien in Echte Meisjes in de Jungle. “Tuurlijk, daar zijn ze goed in hoor, bij Dames in de Dop. Als je wilt, je er echt in gaat met de bedoeling om er beter van te worden, dan lukt het. Verwacht niet dat ze binnen no-time op het rechte pad zijn en geen misstappen meer zullen maken. Maar ze komen er wel bij de juiste instelling, dat zeker.”

Dames in de Dop, 20.00 uur, RTL 5

Zie ook:
- Comazuipers krijgen gezicht in Dames in de Dop van RTL 5
- RTL 5 experimenteert in vooravond met Dames in de Dop
- Drama queens uit Echte Meisjes in de Jungle bekend

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Oud-kandidaat Anna schrikt van niveau Dames in de Dop

  1. willeke

    Slechte timing van het programma. GTST komt dan ook en daar kijken gemiddeld anderhalf milj kijkers naar!dat ze het lekker vesrchuiven naar half 8 of half 9 ofzo..

      /   Reply  / 
  2. Terry

    Ik vind deze serie van DIDD zo slecht..
    De tune is door een Rock versterker gehaald, nou het is niet om aan te horen.. En alle meiden daarzo kennen maar 1 woord.. “Kanker”.. Nou sorry hoor, maar het lijkt wel alsof RTL ze hiertoe dwingt dit woord zeker 45x per dag uit te spreken..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>