Dames en Heren in de Dop gaat finaleweek in op RTL 5

De laatste week van Dames en Heren in de Dop is ingegaan op RTL 5. Het programma is uitgeprobeerd als dagelijkse variant in de vooravond – en had daarbij flink te leiden onder het mooie weer van de afgelopen weken. Maar het heropvoedingskamp is gewoon doorgegaan, eind deze week moet duidelijk zijn wie Dames en Heren in de Dop 2011 op zijn of haar naam schrijft en 15 duizend euro wint.

Op dit moment zijn Dave, Yosie, Jenna en Meron nog in de race. Deze laatste week worden de finalisten uitgedaagd tijdens een reeks ultieme opdrachten, waarbij zij het geleerde in de praktijk moeten brengen. Ieder van hen krijgt bijstand van iemand die eerder is afgevallen tijdens het programma. Zo moeten zij een potje hockey spelen, bloemschikken, de Engelse wals dansen, ingrediënten proeven en een rondleiding door een museum geven.

In de laatste uitzending staan de twee finalisten tegenover elkaar. Dan volgt een emotionele climax waar zij weken naartoe hebben gewerkt. Beiden hebben de opdracht van Anouk van Eekelen gekregen om een speech over zichzelf voor te bereiden, die zij ter plekke voor hun familie, vrienden en alle ex-kandidaten moeten uitspreken.

Dames en Heren in de Dop, 20.00 uur, RTL 5

Zie ook:
- RTL 5 experimenteert in vooravond met Dames in de Dop
- Comazuipers krijgen gezicht in Dames in de Dop van RTL 5
- RTL 5 haalt Dames in de Dop weer van stal

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Dames en Heren in de Dop gaat finaleweek in op RTL 5

 1. Nathan

  Dave is er al uit toch? Of heb ik dat nou verkeerd gelezen..

    /   Reply  / 
  1. Levi

   Dave ligt er inderdaad al uit.
   Erg leuk programma voor in de vooravond dat helaas niet zo veel kijkers trok. Denk het dat inderdaad komt door mooi weer en het feit dat de doelgroep naar gtst kijkt en daar niet van afhaakt
   Hoop dat er een nieuwe dagelijkse reeks komt. Misschien is 19.30 een beter tijdstip

     /   Reply  / 
   1. Nathan

    Daar geef ik je gelijk in, want het stond tegenover GTST. En vele andere programma’s. Als het nou rond half 8 zou zijn zou het veel beter scoren. Want het is een erg leuk programma.
    Ik hoop dat Jenna of Meron wint.

      /   Reply  / 
 2. MM

  Meron gaat winnen! :D

    /   Reply  / 
 3. Stefan

  Vanaf volgende week The Pain Game om 20:00 uur op rtl5. Zo’n programma past beter op dat tijdslot. Heeft denk ik minder dezelfde doelgroep met gtst. Van Dames in de dop wel graag een nieuw seizoen maar dan om half 8.

    /   Reply  / 
  1. C

   Dat wordt een flop. Hadden ze beter kunnen uitzenden vanaf de zomerstop van GTST! Maar nee, dan gaan ze herhalingen van Modern Family uitzenden..

     /   Reply  / 
 4. PINHEAD

  Ik heb het al die weken gewoon op internet teruggekeken. Echt een super leuk programma. Leuker dan de eerste 2 reeksen. Die dagelijkse variant bevalt me wel en dat er ook heren meedoen is echt een goede toevoeging! Hopelijk komt er volgend jaar weer een dagelijkse variant met dames en heren.
  Ik ben overigens voor Meron. Echt een spontane meid is dat!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>