Robert ten Brink hoopt op homo in Wie Trouwt Mijn Zoon?

Geen zendgemachtigde die zich waagt aan een datingprogramma voor homoseksuelen, een gay aflevering van Take Me Out zou zelfs al adverteerders afschrikken. Toch zeggen presentatoren maar wat graag het liefdesavontuur van een homoseksuele man te volgen. Na Yvon Jaspers bij Boer Zoekt Vrouw is het nu Robert ten Brink die bij een kandidatenoproep benadrukt dat homo’s ook welkom zijn voor zijn nieuwe programma Wie Trouwt Mijn Zoon?

In RTL Boulevard vertelt de zelfbenoemde Dr. Love: “We kennen het programma al een heel beetje als Schoondochter Gezocht van een paar jaar geleden. Dat was iets – excusez moi – freakeriger opgezet. Dit gaat om moeders die zonen hebben rond de 30, leuke gozers, die het wel best vinden bij mama. Terwijl die moeders het wel mooi geweest vinden.”

Voor Wie Trouwt Mijn Zoon zijn al wat zonen geselecteerd. “Maar ik zou het hartstikke leuk vnden als er ook een moeder en een zoon komen waarvan de zoon op zoek is naar een man.” Op de website zijn de oproepjes van heterozoons Hilbert, Elmer, Ronald, Jeroen en Lars al te zien.

Ten Brink zegt dat Wie Trouwt Mijn Zoon, dat vanaf september is te zien op RTL 4, in de stijl zal zijn van Boer Zoekt Vrouw. Hij vertelt het verhaal van mensen die echt op zoek zijn naar liefde.

Zie ook:
- Galjaard: Kijker verwacht Robert ten Brink bij De Bachelor
- Robert ten Brink doet Wie Trouwt Mijn Zoon
- Weer datingshow op RTL 4: Wie Trouwt Mijn Zoon?
- Robert ten Brink presenteert comeback The Bachelor

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Robert ten Brink hoopt op homo in Wie Trouwt Mijn Zoon?

  1. M@rk-Bred@.

    “Schoondochter Gezocht” was freakeriger??? Gelukkig heeft RTL daar nooit last van…:-)
    “Wie Trouwt Mijn Zoon?” is gezien bovenstaande opmerking dan vast geen Eyeworks-produktie.
    “Schoondochter Gezocht” wordt overigens nog steeds met veel succes uitgezonden door het Duitse RTL. Echt een leuke programma om naar te kijken ook overigens.

      /   Reply  / 
  2. Topmodel

    Wat is dat met rtl en hun oproep voor homo’s? Eerst Barbie en nu Robert? Volgende keer een oproep voor mensen met een beperking? Of is dat nou net te ‘freaky’ voor rtl?

      /   Reply  / 
    1. samantha

      omdat homo’s ook kans mogen hebben net als hetero’s. en tevens vind ik ook wel eens goed dat ze wat doen voor mensen met perkingen die zoeken net als iedereen liefde en warmte,

        /   Reply  / 
      1. Timo

        Mensen met perkingen??? Wellicht dat je bedoeld beperkingen??? Maar naast dat homo’s op zoek zijn naar een partner van hetzelfde geslacht hebben ze naar mijn inziens toch geen (be)perkingen?

          /   Reply  / 
        1. Timo

          Sorry, ik heb je post verkeerd gelezen met het zonlicht dat vol op het scherm van m’n mobiel schijnt. Dus negeer bovenstaande.

            /   Reply  / 
          1. samantha

            maar je had wel gelijk dat ik beperkingen fout geschreven heb, dat heb je wel goed gezien ahahahaha…

              /  
  3. Pingback: KRO heeft Boer Zoekt Vrouw, RTL De Boerenbruiloft | Zappen

  4. Pingback: Robert zien wens uitkomen: Homo in Wie Trouwt Mijn Zoon | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>