Benelux’ Next Topmodels ontmoeten Nigel Barker

Volgende week is de grote live finale van Benelux’ Next Topmodel, vanavond leert de kijker de vier finalistes beter kennen door huisbezoekjes van de juryleden. Het is doorgaans een wat gezapige aflevering, daar heeft producent Endemol nu wat op gevonden door de toevoeging van een catwalkopdracht. En fotograaf Nigel Barker (vooral bekend als jurylid van America’s Next Top Model) laat zijn neus zien, nadat eerder dit seizoen topmodel Heidi Klum al opdook.

Eerst gaan Renée, Alix, Marjolein en Melissa naar Düsseldorf waar ze de catwalk betreden voor de C&A Summer Collection. Als de meiden tussen alle bloedmooie professionele modellen staan, wordt zelfs het zelfvertrouwen van Renée aan het wankelen gebracht. Dat opdrachtgevers keuze in overvoed hebben, wordt voor een van de meiden pijnlijk duidelijk als zij het op de catwalk af moet leggen tegen haar rivalen.

De juryleden bezoeken de meiden thuis. Daphne spreekt een openhartige Melissa, Marjolein krijgt bezoek van Geert de Wolf, Jani gaat langs Renée en Bastiaan bezoekt de jonge Alix. De jury praat met de meiden over hoe ze zich voorbereiden op de grote finale en hoe ze hun kansen inschatten. Wie zien ze als hun grootste rivaal en waar zien de modellen tegenop? Ook wordt duidelijk dat sommige modellen dag en nacht van elkaar verschillen. Met name het contrast tussen Melissa en de in luxe opgegroeide Renée blijkt groot te zijn.

Benelux’ Next Topmodel, 20.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- Alle BNTM-berichten
- Finale BNTM met Renée, Marjolein, Melissa en Alix
- BNTM: Frederieke verzuipt in onderwatershoot
- Benelux’ Next Topmodel: Aïcha niet mee naar Aruba
- Jaëlle ontmaskerd als leugenaar in Benelux’ Next Topmodel
- Rokend astmamodel Lesley uit Benelux’ Next Topmodel
- BNTM: Moslima’s hebben moeite met karkassen-fotoshoot
- Geheim ogen Jaëlle onthuld in Benelux’ Next Topmodel

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Benelux’ Next Topmodels ontmoeten Nigel Barker

  1. Chris

    OT:
    RTL 5 weer met heeeeel veel films in december. Alleen op de maandag, dinsdag en zondag nog de hele avond programma’s / series. Nauwelijks NL product, erg zonde.

      /   Reply  / 
    1. Martijn

      Budget is denk op nu voor dit najaar!

        /   Reply  / 
      1. Brian

        Tja zo gaat dat helaas weer net zoals vorig jaar. Ook RTL4 zendt veel te veel films uit, dat is vrij zuining, maar vorig jaar bleek elke film ruim 1 mln kijkers te trekken. Jammer want had op zn minst op RTL4 wel wat grotere shows gehoopt tijdens de decemberdagen en geen films die we al 5 keer gezien hebben.

          /   Reply  / 
        1. Martijn

          Met je eens. Dat kerstcircus is in iedergeval weer naar de tros, maar hoop wel dat ze op oudejaarsavond nog met iets nieuws komen voordat IHVH begint en niet weer compilaties van Ushi en de tv kantine.

            /   Reply  / 
          1. Anoniem

            Ja wat zal er dan 18 december komen. IHVH is dan al afgelopen en Ushi&Loesie ook! Wel komt om half 10, Wat Vindt Nederland: de grootste nederlander.

              /  
          2. Chris

            Geen TV kantine complicatie denk ik. Het seizoen is dan nog niet afgelopen namelijk.

              /  
      2. Chris

        Waarom krijgt RTL 5 dan zo weinig budget? De programma’s die er zijn scoren prima.. en dan heb ik het nog niet eens over RTL 8 met de honderdste herhaling van Style By Jury en Kinderziekenhuis o.i.d…

          /   Reply  / 
  2. judy

    bla bla bla het gaat hier over benelux next top model hoor!!!!!

      /   Reply  / 
  3. vinn

    Hmmm… geen Nigel Barker… en wel een previeuw met Janice Dickenson voor volgende week… oooh wat is zij leuk!!
    Mijn top 4
    1. Renee
    2. Marjolijn
    3. Melissa
    4. Alix

      /   Reply  / 
  4. Anne

    Alix had moeten winnen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>