Jaëlle ontmaskerd als leugenaar in Benelux’ Next Topmodel

RTL 5 heeft weer een enerverende aflevering van Benelux’ Next Topmodel uitgezonden. Niet geheel verwacht moet Epiphany het strijdtoneel verlaten, nadat ze deze aflevering een teleurstellende commercial opnam en ook niet goed op de kiek werd gezet. Maar Jaëlle steelt deze week de show. Als Jaëlla wordt geconfronteerd met een oogontsteking moet ze haar lenzen wel uit doen – en dan blijkt het verhaal van een mislukte laserbehandeling niet overeind te blijven staan.

Want nog maar drie weken terug weigerde Jaëlla haar lenzen uit te doen. Volgens eigen zeggen omdat een operatie twee jaar eerder finaal mis ging. Daardoor zou ze er zonder lenzen als een monster uitzien. Dat bleek alles mee te vallen; wie door het ontstoken oog heenkeek, zag twee donkerbruine pupillen. Verder niks aan het handje.

Vanzelfsprekend hebben haar rivales geen goed woord over voor deze actie van Jaëlla, die bovendien al ruim ervaring blijkt te hebben als model. Terwijl ze gedurende heel deze serie anders heeft beweerd.

Hoe dan ook; de jury lijkt haar nog een kans te willen geven, zelfs nu ze de foto-opdracht van deze week niet heeft kunnen voltooien. Haar redding lijkt de opdracht om een commercial voor C&A op te nemen, waar ze het er wel goed vanafbrengt.

De pluim van de week gaat naar Alix, die zowel de commercial als de foto-opdracht het beste voltooit. Al in de eerste aflevering bij de go-see’s in Parijs tipten modellenbureaus haar als één van de kanshebbers. Ze lijkt samen met Renée een favoriet, die vanwege haar kwaliteiten en een vermeend arrogante houding nog altijd niet lekker in de groep ligt. Wat dat betreft kwam de ontmaskering van Jaëlla als een prima bliksemafleider voor haar.

Zie ook:
- Alle BNTM-berichten
- Rokend astmamodel Lesley uit Benelux’ Next Topmodel
- BNTM: Moslima’s hebben moeite met karkassen-fotoshoot
- Geheim ogen Jaëlle onthuld in Benelux’ Next Topmodel
- Benelux’ Next Topmodel: Stuntel Lisse eruit, Renée favoriet?
- Stemmen bij finale Benelux’ Next Topmodel 2010 ongewis
- Benelux’ Next Topmodel vindt zichzelf opnieuw uit
- Spanning en catfights in extreme Benelux’ Next Topmodel

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Jaëlle ontmaskerd als leugenaar in Benelux’ Next Topmodel

  1. Tember

    Ik vind het echt belachelijk dat Jaelle door de jury is doorgelaten. Blijkbaar liegt ze alles bij elkaar. Een topmodel is tegelijkertijd een rolmodel voor jonge meisjes. Ik weet niet of het publiek ook kan stemmen bij de finale, maar door deze acties zal ze 0,0 stemmen krijgen!

      /   Reply  / 
    1. kareltje

      Het slaat nergens op waarom je zo gaan haten.
      Jaloers he..!! Jullie weten gewoon dat ze (Jaelle) een kans heeft om te maken.Ga je zelf haten of zoek een leven laat iedergeval andere mensen met rust die wel die rust recht op hebben.Over Epiphany betreft ze heeft haar best gedaan.( IK GA NIET HATEN HOOR ) MAAR BLIJKBAAR WAS ZE NIET ECHT EEN MODEL GENOEG DAAROM HEEFT DAPNHNE GOED GEZIEN!!

        /   Reply  / 
      1. tember

        Jij bent echt een beetje zielig. Ik haat niemand en ik geloof dat Jaelle best een kans heeft om het te maken. Ze heeft enorm lange benen en kan erg goed runway lopen. Alleen verdient ze het niet om in dit programma te blijven.

          /   Reply  / 
  2. vinn

    Renee en Aliz zijn mijn favorieten, Ook Marjolijn vind ik goed presteren. Melissa presteert goed maar haar aanal op Renee was naar mijn mening niet nodig en net als de vrouw van C&A is ze oridinair…

      /   Reply  / 
  3. patricia

    ik vind het belachelijk dat ze door is . ze lieg over alles wat maar mogelijk is en ik vind haar nog niet eens een model ook als je haar ziet. je liegt niet over dat je ogen zijn verbrand . dat is gewoon beledigend voor de mensen die echt zoiets hebben.
    ik heb geen respect meer voor haar van mij mag ze er vandaag nog uit

      /   Reply  / 
    1. kareltje

      KIES EPIPHANY OF JAELLE? JAELLE NATUURLIJK…ANDERS ZOU EPIPHANY DERIN GEBLEVEN ZIJN EN JAELLE MAAR WAT IS ER GEBEURD? EPIPHANY IS ERUIT…

      ALIX MAG OOK OPDONDEREN KLEINE KUT VERWENDE KRENG.ZE IS LELIJK

        /   Reply  / 
      1. Frederique

        Ik vind het echt raar dat je zo overdreven reageert.
        Iedereen heeft zijn eigen mening, en die mag je ook geven. Jij hebt dus het volledige recht om je mening te geven. Maar dat kun je ook wel anders zeggen. Dit lezen ook misschien kleine kinderen, die willen kijken wie eruit is. En als ze dan op ‘REACTIES’ klikken en allemaal scheldwoorden zien staan als ; ‘Kut, kreng’ en dat soort woorden.

        Ik vind het zelf ook nogal raar als je eerst zelf op iemand zijn reactie gaat reageren van ; ‘Wat ben je jaloers zeg, hater en dat soort dingen.’
        En dan vervolgens reageer je ongeveer precies hetzelfde.

        Ik wil je vragen of je in het vervolg normaler kunt reageren, dus zonder al die onnodige scheldwoorden. Als je zonodig je frustraties kwijt wilt, kun je dat beter op een stuk papier schrijven zodat niemand anders het kan lezen. Ik hoop daty je dit ook serieus doet.

        Dankjewel!

        Groetjes.

          /   Reply  / 
  4. Frank

    Het blijft een tv programma. Zowel Epiphany als Jaelle zijn tot nu toe niet bijzonder sterk gebleken in de competitie. Daarentegen zou Epiphany laten blijven voor minder boeiende tv zorgen, nu is volgende week iedereen tegen haar omdat ze zullen vinden dat ze de plek inneemt van een meer verdienend persoon en dat maakt tv waar mensen naar willen kijken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>