Rokend astmamodel Lesley uit Benelux’ Next Topmodel

Benelux’ Next Topmodel heeft weer een model-in-spé minder. Lesley heeft de talentenjacht moeten verlaten na een week waarin ze louter stuitend voor de dag kwam. Ze presteerde ondermaats bij de sportieve challenge, waar ze steen en been klaagde over lichamelijke klachten. Haar lezing over comazuipen deed de vraag rijzen of Lesley misschien zelf ervaring had met teveel alcohol en de fotoshoot in het slachthuis verliep desastreus. “Ik vind het erg dat je voor jezelf zorgt”, oordeelde Daphne, doelend op haar astma in combinatie met roken. “Maar ik vind het nog erger dat die koe beter op de foto staat dan jij.”

Een heel groot gemis zal Lesley verder niet vormen. Ze kwam op mij over als een grijs muisje, iemand die we tot op heden nog nauwelijks zagen. Al kan dat natuurlijk ook liggen aan de montage.

Het was verder de week dat Alix een opdonder kreeg. Vorige week leverde ze nog de beste foto af in Benelux’ Next Topmodel, maar deze week maakte ze geen beste beurt aan een vleeshaak bungelend tussen het gespleten karkas van een koe. “Is dat echt zijn piemel?”, vroeg ze naïef. En ook bij een lezing over het broeikaseffect maakte een model een uitglijder door te stellen dat de tsunami in Haïti plaatsvond – een verspreking die ze zich pas realiseerde bij de confrontatie met de jury.

De meisjes in het huis blijven erg afgunstig tegenover Renée, die zich week op week als één van de betere kandidaten bewijst. Sterke foto’s en goede prestaties bij de challenges. Ook deze week kwalificeerde ze zich prima met een lezing over de kredietcrisis – weliswaar geholpen met wat kennis van Frederieke – en goede presentatietechnieken. De jury was verder lovend over haar foto.

De andere meisjes zien dat succes van Renée natuurlijk wel en zien in haar de grootste concurrent. Die zich iets afzijdig opstelt in het huis na een alles behalve warm welkom in de eerdere afleveringen. Die oplopende frustraties zorgen volgende week voor een escalatie. Smullen!

Zie ook:
- Alle BNTM-berichten
- BNTM: Moslima’s hebben moeite met karkassen-fotoshoot
- Geheim ogen Jaëlle onthuld in Benelux’ Next Topmodel
- Benelux’ Next Topmodel: Stuntel Lisse eruit, Renée favoriet?
- Stemmen bij finale Benelux’ Next Topmodel 2010 ongewis
- Benelux’ Next Topmodel vindt zichzelf opnieuw uit
- Spanning en catfights in extreme Benelux’ Next Topmodel

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Rokend astmamodel Lesley uit Benelux’ Next Topmodel

  1. susan

    Heerlijk, kan niet wachten tot volgende week!

      /   Reply  / 
  2. tember

    De opmerking over die tsunami in Haiti kwam niet van Alex, maar van Melissa.

      /   Reply  / 
  3. klara

    Volgens mij maakte jani de opmerking over de piemel en niet alix. De foto van alix was helemaal niet slecht. Maar ja niets is leuker om het model met de beste foto de vorige keer nu helemaal af te kraken. Houdt de uitzending spannend.

      /   Reply  / 
  4. Janna

    Van mij mag die arrogante Renee zo nel mogelijk opkrassen.. ‘De rest van het verhaal heb ik zelf uitgewerkt’.. Yeah right… Rot op.. Ze had gewoon gewonnen dankzij Frederieke’s speech…

    Frederieke lijkt trouwens heel erg op Simone Simons nu haar haar rood is…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>