Zenderbaas: Oh Oh Cherso kan nog jarenlang mee

Velen dachten dat Oh Oh Cherso een one trick pony zou zijn, een programma dat je één keer met succes kunt uitzenden. Maar RTL 5-programmadirecteur Remko van Westerloo denkt dat het format een veel langere houdbaarheidsdatum heeft. “Ik denk dat het onrealistisch is om te verwachten dat de tweede serie, Oh Oh Tirol, net zo succesvol zal zijn. Ik sta daar ontspannen in. Want stel dat je een paar honderdduizend kijkers zou verliezen, dan is het nog steeds een gigantisch succes.”

Hij vervolgt in Spits: “Het zal wel een iets ander format worden, want ja, de onschuld is eraf. We zullen vooral de personages op scherp zetten met opdrachten. Het concept kan heel goed nog seizoenen lang meegaan. Internationaal zijn er zat voorbeelden”, verwijst hij naar vele MTV-achtige equivalenten.

Het grootste probleem voor Oh Oh Cherso zal het bijeenhouden van de cast zijn. Die acht zijn ook niet gek en zullen een steeds hogere gage afdwingen. En hoe lang blijven ze echt vrienden of wanneer komt de eerste echt knallende ruzie?

Zie ook:
- Cherso-jongeren zien wel geld voor Oh Oh Tirol
- RTL 5 herenigt reality-helden in Echte Meisjes in de Jungle
- Krijgt Oh Oh Cherso vervolg in de sneeuw van Kirchberg?
- Barbie heeft spijt van losbandige acties Oh Oh Cherso
- ‘Vervolg Oh Oh Cherso: Met koorballen naar Ibiza’

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Zenderbaas: Oh Oh Cherso kan nog jarenlang mee

  1. Markus

    Ik vind Remko erg makkelijk denken. Het is heel goedkoop om gewoon ieder jaar 2 keer deze jongeren op vakantie te sturen om mogelijk 1,3 miljoen kijkers.
    Ik heb sterk het vermoeden dat het aankomende seizoen minder succesvol zal zijn.

      /   Reply  / 
  2. Martijn

    Wat mij betreft hoort Remko niet tot de top programmadirecteuren.Zowel bij rtl5 als in het verleden bij talpa/ tien was ik niet echt onder de indruk van zijn programmeringskunsten.

      /   Reply  / 
  3. Topmodel

    Ze moeten het bij de huidige cast houden. Het is echt niet erg als een keer iemand niet mee kan of als iemand zijn of haar partner of kennis wilt meenemen. Als de basis maar blijft. Soms krijgt een 2e deel van een film een heel andere cast. Noem het dan ook anders, want een zelfde succes wordt het niet meer, terwijl de huidige cast en personages een fanbase hebben.

      /   Reply  / 
  4. rtd

    de ‘sterren’ van Oh Oh Cherso krijgen nu wel betaald voor hun vakantie. dus mij lijkt dat ze dan expres dingen gaan uitspoken of expres herrie gaan schoppen… komt denk ik niet ten goede aan het programma…

      /   Reply  / 
    1. Topmodel

      Die kans is zeker aanwezig. Ik hoop dat ze zichzelf blijven of dat rtl ze hiermee probeert te helpen door niet alle streken uit te zenden. Als alles goed gaat kan het hopelijk nog een paar jaar mee en kan een enkeling een succesvolle carierre opbouwen als presentator (al dan niet bij de plaatselijke omroep, of in eerste bijvoorbeeld mtv of bnn) of als acteur/trice in nl3 films of net 5 series. Sterretje doet het volgens mij aardig goed als dj, nu de rest nog hun kwaliteiten ontwikkelen.

        /   Reply  / 
  5. rtd

    de meeste zullen wel zon cariere opbouwen als kelly… blijven proberen maar niets lukt..tenminste.. zie barbie en jokertje niet echt een presentatieklus doen ofzoiets…

      /   Reply  / 
  6. Anita

    Voorlopig gaan ze los in Der Tiroler in Kirchberg, ik heb ze al gezien -)))

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>