Missenmoeder Nanny met haar missjes naar Thailand

Ik Miss Nederland gaat de grens over. Niet het RTL-programma, maar wel de twaalf provinciale missen en missenmoeder Nanny. Om de wereld van miss-verkiezingen goed te doorgronden, maakt het gezelschap een reisje naar Thailand. Ik gok dat het in de tijd van Nanny allemaal heel anders was in Thailand, met koeien op de weg en veel minder tuktuks. Maar dat Nanny zich uiteindelijk neerlegt bij de veranderende maatschappij en haar protégés laat shinen in het Aziatische land.

Na het afscheid van de ouders op het vliegveld van Düsseldorf, reizen de twaalf missen af naar Thailand voor een bikinishoot.

Uiteraard wordt ook het land zelf verkend: van Thaise massages tot een bezoek van monniken. Ook de floating market wordt niet overgeslagen. De dames krijgen een bijzondere uitdaging: inheems koken in een boot op het water. Dat niet iedereen even lekker in het vaartuig zit, wordt pijnlijk duidelijk. Op de boot van Missenmoeder Nanny gaat het er pittig aan toe, zij springt uit haar vel als twee missen erop staan dat zij het inheems gerechtje móet proeven, iets waar Nanny absoluut geen trek in heeft.

Na de bootsessie is het tijd voor de bikinishoot, waar chaperone Ilske de touwtjes strak in handen heeft. Al snel bereikt ze temidden van de beauties een absoluut kookpunt. Het zweet gutst haar van het hoofd. Ook bezoeken de missen, Nanny en medium Anita een tehuis voor weeskinderen waar we de missen zonder opschmuck zien en de emoties hoog oplopen.

Ik Miss Nederland, 22.20 uur, RTL 4

Zie ook:
- De wereld van beauty contests in Ik Miss Nederland
- RTL 4 met realityserie Ik Miss Nederland

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Missenmoeder Nanny met haar missjes naar Thailand

  1. GK

    Beetje vreemd programma , doe je mee aan een miss verkiezing zit je gelijk vast aan van die vreemde figuren die je door de wereld trekken inclusief camera ploegje
    Raar ook omdat de Miss verkiezing al geweest is afgelopen weekend , Drenthe heeft gewonnen

      /   Reply  / 
    1. klaas

      Wat een vervelend mens!
      Ze reageert veel te gevoelig en kinderlijk op het leuke gebaar van de meisjes die voor haar eten hebben gemaakt!

        /   Reply  / 
  2. Terry

    Vind dit programma dus geen reet aan!
    Met die afgrijselijke missenmoeder en die schele Medium die zo nep is als het gezicht van mevr. Helwegen…

      /   Reply  / 
  3. musiclover.nl

    hahhahaahahah…geweldig die reacties…. helemaal mee eens.

      /   Reply  / 
  4. Laura

    Wat is die missenmoeder verschrikkelijk irritant zeg!! Ze wil de hele tijd in de belangstelling staan en denkt dat ze nog steeds Miss Holland is. Dit schijt wijf; kick haar uit het programma scheelt een hoop irritaties!

      /   Reply  / 
    1. Herman Roggeveen Auteur

      Volgens mij maakt zij juist het programma doordat ze zulke sterke reacties oproept. Die 12 missjes zijn volstrekt inwisselbaar en kletsen veel, maar zeggen eigenlijk niets.

        /   Reply  / 
  5. Laura

    DIK schijt wijf; mijn excuses :P

      /   Reply  / 
  6. Nanny

    Wat een lol om dit te lezen over me zelf. Dank je wel allemaal de missen moeder

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>