Kastelen, grachtenpanden en villa’s in Fortuinlijke Vrouwen

Een kijkje in het leven van iemand die ver van je afstaat: altijd leuk. Of het nu gaat om de jongeren uit Oh Oh Cherso, de jongens en meisjes uit Dames in de Dop of de Nederlandse Hollywood Vrouwen van Net 5; iets voyeuristisch hebben we allemaal. En zolang de karakters maar uitgesproken genoeg zijn, wekken ze een reactie bij je op. RTL 4 begint vanavond aan de realityserie Fortuinlijke Vrouwen, gemaakt door Eyeworks. Hierin volgen we vier welgestelde vrouwen die elk hun eigen liefhebberijen, ideeën en problemen hebben.

Susanna, Lydia, Madelon en Merlin zijn vier bijzondere en veelzijdige dames met ieder een eigen verhaal. Ze wonen in prachtige huizen, rijden in peperdure auto’s en dragen mooie kleding. Naast hun gefortuneerde leven hebben deze mondaine vrouwen allemaal een persoonlijk verhaal te vertellen en geven zij de camera’s toegang tot alles wat hen bezighoudt: families, vriendschappen, vakanties, carrières, huizen en hun kroost.

In de eerste aflevering geeft Susanna een rondleiding door haar kleine kasteeltje Den Alerdick in het oosten van het land en gaat ze met haar vriendinnen uit de regio lunchen in sterrenrestaurant De Librije. Merlin bezoekt voor een fotosessie voor een lifestyle magazine haar riante villa in de franse Haute Savoie. En aangezien ze alle afstandsbedieningen in huis zat is, gaat ze op pad voor een multifunctioneel touchpanel om licht, gordijnen, hek en openhaard via haar iPad en mobiele telefoon te kunnen bedienen.

Lydia bezoekt samen met haar ouders het debutantenbal in Huis ter Duin en Madelon neemt haar oudste zoon mee naar hun nieuwe huis aan de Amsterdamse gracht, waar nog stevig verbouwd wordt. Om een periode te overbruggen tussen het oude en nieuwe huis, is een groot deel van haar inboedel opgeslagen in containers. Niet alles kan mee. Ze gaat van 1400 m2 naar 400m2.

Fortuinlijke Vrouwen, 21.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- Susanna, Lydia, Madelon en Merlin Fortuinlijke Vrouwen
- Stuitende èn heerlijke tv: Nederlandse Hollywood Vrouwen
- Botox als naar de tandarts gaan: NL Hollywood Vrouwen
- RTL portretteert rijke vrouwen in nieuwe docuserie

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kastelen, grachtenpanden en villa’s in Fortuinlijke Vrouwen

  1. Jomanda

    dit programma is echt het ubersaaie aftreksel van Nederlandse Hollywood Vrouwen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>