RTL 4 begeleidt echtparen in scheiding in nieuw programma

RTL 4 heeft al bij menig probleem geholpen, vaak ook in de relationele sfeer. Maar de zender bijt zich nu vast in misschien wel het moeilijkste thema tot nu toe: scheiden. Dit najaar moet Echt Scheiden op televisie komen, valt te lezen op de mediapagina van De Telegraaf. “Het station probeert een uitkomst te bieden aan paren die nauwelijks meer normaal kunnen communiceren, omdat er tal van emoties spelen en/of omdat ze al te veel van elkaar zijn vervreemd”, aldus de krant.

Een woordvoerder vertelt: “Het doel is om weer op een gezonde manier met elkaar om te kunnen gaan en tot afspraken te komen die door beide partijen worden nageleefd. Dit alles om de schade voor de kinderen tot een minimum te beperken. In het programma zullen ze moeten leren om hun kinderen meer lief te hebben dan hun ex te haten.” Wie Echt Scheiden presenteert, is nog niet duidelijk.

En zo kan de kijker weer een stukje dieper gluren bij de medemens, nadat we al getuige waren van penibele financiële situaties, wat werkloosheid met een gezin doet en verstoorde liefde door extreme hobby’s of andere gebreken. Helemaal als een verrassing komt Echt Scheiden zo doende niet. Of we er ook echt op moeten zitten te wachten, weet ik niet.

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “RTL 4 begeleidt echtparen in scheiding in nieuw programma

  1. Michel

    Of we er ook echt op zitten te wachten? Ik niet maar, het zal vast boven het miljoen scoren. Ik denk later in het seizoen op de donderdagavond en met John Williams.

      /   Reply  / 
  2. Nick

    Waar blijft dat programma over samengestelde gezinnen eigenlijk? Dat werd 2 jaar geleden aangekondigd: nooit niks meer over gehoord :D

      /   Reply  / 
    1. Martijn

      Klopt, maar dat geldt ook voor Highschool Reunion.

        /   Reply  / 
  3. vinn

    Eigenlijk zou Patty Brard het moeten presenteren

      /   Reply  / 
    1. Martijn

      Goed nieuws! Klinkt wel leuk en neem aan dat het op de dinsdagavond komt, zodat we als kijker even verlost zijn van de tv makelaar. Daar zit namelijk behoorlijk de sleet in inmiddels en ook de kijkcijfers zijn iets teruggelopen.

        /   Reply  / 
      1. Martijn

        Kandidaten oproep op tv loopt inmiddels ook al zag ik :)

          /   Reply  / 
  4. David

    John Williams?

      /   Reply  / 
  5. Arien wit

    Ik ben 42 jaar geleden getrouwd maar mijn vrouw wil. Niet meer veder en heeft ook onze dochter ook gek gemaakt dat die niets meer van haar vader wil weten en ook onze zoon heeft ze ook gek gemaakt ik kan niets meer goed doen ik ben er mee aan help mijn dat zal fijn zijn

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>