Carlo, Irene, Gordon en Chantal in nieuw RTL-satire

RTL 4 is weer flink aan het investeren in drama en satire. Na Benidorm Bastards, De TV Kantine en het aangekondige Wat Als? komt de zender nu ook met een bewerking van Little Britian’s Come Fly With Me. Carlo Boszhard is de motor achter het project, zijn tv-vriendin Irene Moors doet mee. Net als Gordon en Chantal Janzen.

In RTL Boulevard vertelt Boszhard: “Het gaat over het wel en wee op een airport. Wij gaan dat bewerken. Ik ben heb een band van de TV Kantine aan de makers laten zien en heb toestemming gekregen om een Nederlandse bewerking van te maken.”

Hier kan ik wel heel enthousiast van worden. Weliswaar heb ik weinig met Little Britain, de bijdrages van Gordon en Chantal Janzen in De TV Kantine waren meer dan briljant. Sketches met die figuren zijn bij voorbaat al klassiekers. Erg tof ook dat RTL 4 zo veel budget beschikbaar stelt voor deze dure en gewaagde projecten.

Zie ook:
- Sterren in de rij voor rolletje in De TV Kantine
- Van de bedenkers van Benidorm Bastards: Wat Als op RTL 4

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Carlo, Irene, Gordon en Chantal in nieuw RTL-satire

  1. Nick

    Bah, Chantal.
    En te veel C&I die leuk willen zijn. TV Kantine is genoeg.

      /   Reply  / 
  2. Nick

    Geweldig! Carlo en Irene zijn natuurlijk al top, maar met Gordon en Chantal erbij wordt het hilarisch! Ik voorspel een grote hit

      /   Reply  / 
  3. gorr

    toen carlo een tijd geleden aangaf in een komedie met chantal te willen spelen, was ik niet positief. carlo kan niet leukm acteren in een serieuze komedie MAAR dit project kan wel eens leuk worden, omdat het weer heel erg met typetjes is en daar is carlo goed in! … gordon ook een leuke toevoeging. hij speelde vroeger altijd leuke typetjes in ik geloof ” gordond late nicht show” en niet te vergetenm zijn gastrol in ” de tv kantine” … en chantal is sowieso erg leuk. irene nog erbij. leuk kwartet! en ik denk weer een succesje

      /   Reply  / 
  4. Terry

    Ooh nee, krijgen we Carlo en Irene en hun vriendjes en vriendinnetjes.. De Kijk-Mij-Eens-Leuk-Zijn Carlo en de Ordinaire-Huisvrouw-En-Moeder-Maar-Wil-Carlo-Niet-Weigeren Irene..

      /   Reply  / 
  5. Jeroen

    Ik neem aan dat ze dan stoppen met de tv kantine. Anders wordt het Te.. Wel een erg leuk idee. Mijn zege hebben ze.

      /   Reply  / 
  6. joris

    echt wel leuk! ik moet zeggen dat iedereen is gek op jack ook steeds beter wordt. Hoe langer ik het volg, hoe minder ik linda en jeroen zie. Ook deze serie lijkt me nu al leuk. Ik mis sowieso een beetje series bij RTL van nederlandse bodem, dat is ooit wel eens meer geweest.. (ps, typefout in alinea 2)

      /   Reply  / 
  7. Martijn

    Leuk, gaat vast weer een top project worden, net als de tv kantine.

      /   Reply  / 
  8. Rob

    Come fly with me is briljant. Vooral de sketches van koffiedame Precious Little. Dit is een leuke rol voor Gordon.

      /   Reply  / 
  9. Geenstijl

    Dacht dat het niks zou worden, maar come fly with me is echt een van de grappigste series. Dit gaat goed komen, bij de tv-kantine missen namelijk goeie scenes met goeie grappen. Die hebben ze nu wel!

      /   Reply  / 
  10. Michel

    Ik denk dat dit wel een heel erg leuk kan gaan wordden.

      /   Reply  / 
  11. Rafaël

    Stom dat Irene meedoet, zit Carlo ergens in zit Irene er ook weer bij.
    En ik vind haar ook zo slecht in de TV Kantine!

      /   Reply  / 
  12. Peter

    Goed idee!! Ik denk dat Carlo en Irene het erg goed gaan doen! Afwachten naar de acteer prestaties van Gordon.. hij is toch zanger?! haha
    Chantal moeten ze niet doen.. ga eerst maar eens goed presteren in Wicked en dan zien we daarna wel weer verder.. het moet niet zo wezen dat ze na een half jaar Wicked strax ziek is door stress en teveel druk. Dus Chantal eerst het een dat het ander maar vertrouwen hebbe we zeker!

      /   Reply  / 
  13. San

    Jammer dat ze little britain nadoen
    Deze komieken zij zo goed en niet te evenaren
    VPRO op zondag Come fly with me

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>