Cycloon, de grot en divagedrag in Expeditie Robinson

Als de voortekenen niet bedriegen, wordt het weer knallen op de donderdagavond van RTL 5. De zender begint aan de tweede VIP-reeks van Expeditie Robinson. Niet alleen zorgen honger en irritaties – met name Sylvia Geersen schijnt een stoorzender te vormen met haar divagedrag – voor grimmige sferen, ook de grot waar afvallers heen moeten, draagt niet bij aan een gezellige sfeer. Het duurt niet lang of deze grot krijgt de bijnaam ‘de hel’.

Ook in kijkcijfers gemeten lijkt het weer een knaller te gaan worden, de online buzz is op voorhand in elk geval erg groot. En vaak resulteert dat dan in prima scores. De eerste VIP-serie trok vorig jaar wekelijks meer dan een miljoen kijkers.

Waar het voor zo’n programma altijd lastig is genoeg kandidaten te verzamelen (vooral het vrijmaken van de agenda is een heikel punt), stonden de BN’ers dit jaar bij Eddy Zoëy in de rij om mee te mogen naar de Filippijnen. Deze exotische plek lijkt de hemel op aarde voor presentator Sipke Jan Bousema, zangeres Do, fotomodel Sylvia Geersen, actrice Lauretta Gerards, acteur Patrick Martens, ex-bokser Esther Schouten, oud-schaatser Jochem Uytdehaage en acteur/presentator Sascha Visser, maar niets blijkt minder waar.

Meteen de eerste dag raast een cycloon over het eiland en wanneer een regenbui vervolgens drie dagen aanhoudt, zijn ook de bekende Vlamingen Katerine Avgoustakis (zangeres), Anne de Baetzelier (presentatrice/ex-omroepster), Tanja Dexters (ex-Miss België, zangeres), Niko van Driessche (VJ), Kobe van Herwegen (kidspresentator/goochelaar), Freddy de Kerpel (oud-bokser), Nicolas Liebart (schoonzoon van de Pfaffs) en Deborah Ostrega (presentatrice)e ervan overtuigd dat ‘hel op aarde’ bestaat.

Nieuw dit seizoen zijn de immuniteitsmunten. Op de eerste dag zijn er vijf per persoon te bemachtigen. Elke munt die op de eilandraad wordt ingezet, zorgt ervoor dat één stem op die persoon vervalt. Gevolg: onder elke stemming ligt een bom. Wie zet zijn of haar munten in en op welk moment? Niemand is zeker deze expeditie en wie normaal zonder pardon naar huis zou worden gestuurd, heeft nu nog een kans om te blijven door munten tevoorschijn te toveren. Het rekenen kan dus beginnen.

Bekijk de promo voor seizoen 2011:

Expeditie Robinson, 20.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- Afvallers Expeditie Robinson 2011 gaan naar de hel
- Eerste strategieën Expeditie Robinson 2011 (video)
- RTL 5 geeft groepsfoto Expeditie Robinson 2011 vrij
- ‘Sipke Jan Bousema in Expeditie Robinson 2011′
- Dennis Storm vindt Expeditie Robinson te soft
- BN’ers in de rij voor Expeditie Robinson VIP 2011

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Cycloon, de grot en divagedrag in Expeditie Robinson

  1. vinn

    Ik was bij de persviewing! en het word idd heftig!

      /   Reply  / 
  2. R

    Sipke-Jan.. Ahw! Wat ontzettend sneu voor hem.. Heb flashbacks naar vorig jaar, die belgen spelen een gemeen spelletje..

      /   Reply  / 
    1. Bernie

      Inderdaad, maar hij is erg nog niet echt uit heh, hij mag de grot nog in :P

        /   Reply  / 
  3. John Doe

    Kut Belgen

      /   Reply  / 
  4. Anoniem

    pff die 2 groepen zijn nu al zowat helemaal opgesplitst in nederlanders en belgen.. zo krijg je alleen maar een gevecht tussen nl en belgië.. hopen dat de groepen snel nog veranderen dat gebeurt toch wel?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>