Diva’s Draaien Door; wordt het top of flop?

Wat gaat Diva’s Draaien Door doen; wordt het een hit of een gigantische flop? Ik durf het gewoon niet te voorspellen. RTL heeft met de drie dames een explosief trio samengesteld die misschien ook wel iets te veel clashen of iets te graag grappig willen doen. Want laten we wel zijn: de chemie tussen Patty Brard, Patricia Paay en Tatjana is er niet één gebaseerd op innige vriendschap, blind vertrouwen en eentje waarbij je de ander alles gunt. Nu had dat ook wel weer heel saaie televisie opgeleverd, er moet enige frictie zijn. Dat zag je ook bij Joling & Gordon over de Vloer. Maar niet te veel!

Misschien valt het allemaal wel mee. We hebben immers te maken met drie voor televisie uitgerangeerde (klinkt niet lief, maar is natuurlijk wel zo) persoonlijkheden. En daar zijn ze zichzelf ook wel van bewust. Om hun houdbaarheidsdatum op de beeldbuis toch weer iets op te schroeven, zijn ze gebaat bij een succes voor Diva’s Draaien Door.

RTL meldt over Diva’s Draaien Door: “Het trio schuift tijdelijk hun luxe leventje opzij om zich in te zetten voor verschillende bedrijven en instellingen, waarvan de eigenaren er dringend een paar dagen tussenuit moeten. De diva’s in crime nemen voor een paar dagen de toko over en zorgen er gezamenlijk voor dat de zaak blijft draaien en de werkzaamheden niet blijven liggen, terwijl de eigenaren welverdiend genieten van een paar dagen rust.” De bezoekjes worden afgelegd aan een bejaardentehuis, camping, schoonmaakbedrijf, wasserette en abattoirs.

Diva’s Draaien Door, 21.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- Gekissebis van Diva’s Draaien Door begonnen
- RTL hapt toe; zender zet Brard, Paay en Simic aan het werk
- Patty Brard heeft tv-werk voor het uitkiezen
- Patty Brard en Patricia Paay willen samen reality-show
- Patty Brard wil nog niet weg bij SBS Shownieuws

39 Reacties // Reageer

39 thoughts on “Diva’s Draaien Door; wordt het top of flop?

  1. Robin

    Ben erg benieuwd, ook ik durf het niet te voorspellen welke kant het op gaat (top of flop)

      /   Reply  / 
  2. Albert Verlinken

    Flop, de dames gaan acteren om aan het beeld te voldoen wat de kijker heeft. Ze zijn vast niet zichzelf maar spelen zichzelf.

      /   Reply  / 
  3. Gk

    Geen enkele twijfel , duidelijke flop

      /   Reply  / 
  4. Gtstfites

    Flop

      /   Reply  / 
  5. popje

    flop.

      /   Reply  / 
  6. karel heems

    dit wort de nieuwe hit van rtl let maar op als morgen de kijkcijfes worden getoont endan niet alleen de 1e aflevering blijft succesvol de overige 7 afleveringe ook en dr komt uiteraard een 2e seizon van deze nu al razend populaire nieuwe Realyti serie

      /   Reply  / 
    1. John Doe

      Ik lees het al.
      Jij bent de perfecte doelgroep voor dit programma.

        /   Reply  / 
  7. Daan

    Als de voorstukjes/promo’s een goed beeld geven van dit programma wordt het zeker geen succes. Ze spelen teveel een rol en zijn eigenlijk gewoon alle drie niet echt leuk. Met ook nog ER een half uur lang op RTL5 zullen de cijfers erg tegen gaan vallen.

      /   Reply  / 
  8. vinn

    Zeker top!

      /   Reply  / 
  9. Mark

    Rond de 1 miljoen. Ze moeten het vanaf volgende week meteen na een nieuwe GTST zetten, dan 1,4 miljoen.

      /   Reply  / 
  10. Leo

    Hoop echt dat er geen mens kijkt

    Een Shit Pogramma, Wie Zo’n pogramma verzind is zijn jaar inkomen niet Waard maar ja Zijn er nog wel pogramma’s die beter Zijn?????
    Och die moet je wel zoeken hoor, vetel mij nu eens wat die drie dames de afgelopen jaren op de buis gebracht,Niets dus Shit en nog eens Shit.

      /   Reply  / 
  11. jennie

    Doelgroep 90 niks boeiend aan hun waardeloos programma echt niemand gaat het denk ik kijken,hoor zij gaan iemands werk overnemen ja , tuurlijk die wijfen kunnen niks

      /   Reply  / 
  12. Peter

    Verrassend leuk en positief! Nice

      /   Reply  / 
  13. Babs

    Nou, ik vind het een waardeloos programma… Ze overschreeuwen elkaar om maar de meeste aandacht te krijgen… Steken nauwelijks de handen uit de mouwen…

      /   Reply  / 
  14. miek

    jammer patty gooit met gekregen spullen, nou beetje jammer en dat nare jolinglachje, pure flop

      /   Reply  / 
  15. Zo

    Oma’s draaien door. Je kunt echt zien dat tatjana het buitenbeentje is van de groep

      /   Reply  / 
  16. brandaris

    gatverdamme, gister 5 min gekeken .
    ze doen overduidelijk geer een goor na.
    van mij mag het gelijk van het scherm gehaald worden.

      /   Reply  / 
  17. Jeroen

    Dit MOET een flop worden! RTL wordt wakker!!!! Verschrikkelijk!

      /   Reply  / 
  18. bios

    Het is een hilarisch programma ik vond het leuk om te zien alleen…. die Patty met haar grote tetterende mond doe er ajb wat aan. Ze schreeuwt boven iedereen uit.

      /   Reply  / 
  19. Walter

    Wat mij betreft was de eerste uitzending een grote Flop. Er werd een vogelopvang geholpen en na de verrichte werkzaamheden werden er tot mijn stomme verbazing doodgemoedereerd stukken varkens, koeien en schapen op de barbecue gegooid. Waarna het hele gezelschap “dierenliefhebbers” aan het kanen sloeg. Die hele vogelopvang is dan wat mij betreft in een klap een vertoning van valse sentimenten. Ware dierenliefhebbers zijn namelijk per definitie vegetariër! Zeker met de enorme kennis over voedsel in deze 21e eeuw heeft het zoogdier mens voldoende lekkere alternatieven voor dierenlijken. Mensen kunnen bewust kiezen.

      /   Reply  / 
  20. Willeke

    Tatjana vond ik nog het meest serieus. Heb eerst 10 minuten gekeken, toen vond ik er al niks aan.. Maar het laatst kwartier heb ik ook gekeken omdat ik daarna het programma EHBO wilde zien.

      /   Reply  / 
  21. suzanne

    Geen woorden voor .wat een nep vrouwen ,Dat is echt zonden van de zendtijd ,de stemmen alleen al .ER AF en wel heel snel .
    Zelfs voor het bejaarden huis is het niet goed genoeg ,wanneer zien ze eens in dat hun tijd over is .

      /   Reply  / 
  22. peter

    van mijn leven nog nooit zoiets stoms gezien, vooral patty met haar gekrijs verschrikkelijk, ik hoop één malig,kijk dan nog liever naar de reclame ZEER SLECHT

      /   Reply  / 
  23. peter

    Volgens mij een combinatie van een aantal programma’s alleen nog slechter zelfs het nagemaakte Gerard lachje was het niet een totale aanfluiting dus van de buis die rommel of de zapknop.

      /   Reply  / 
  24. LK

    Wat een gezeik hier. Ik heb vreselijk de diva’s moeten lachen. Vooral Patty met haar getetter. Heerlijk! De chemie ontbreekt nog een beetje, maar heb je de allereerste aflevering van Geer &Goor wel eens gezien? Geen chemie, alleen maar oprecht zeiken, niks willen doen, niet grappig, janken enzovoort. Pas later werd ‘t veel leuker! Ze moeten nog aan mekaar wennen denk ik, ik kijk volgende week zeker weer!

      /   Reply  / 
  25. sil

    Heb 5 min gekeken maar het enigste wat ik zag was een paar ouwe sloendra’s. Heb geen diva’s gezien.

      /   Reply  / 
  26. TheCarcass

    paar quotes uit het programma :

    Reden voor Patries om iets te kirren van Chanel rubberen laarzen die helaas kwijt waren. Patries die een overall en een gestreept truitje aantrok, zodat er voldoende ruimte voor haar borsten was. Ze zei het echt. Bah

    Zwaar werk zat er niet in, volgens Brard. “Dat kunnen wij met onze nagels niet.” Rot op. Tatjana leverde eigenlijk nog de beste prestatie. Met haar ordinaire charme wist ze menig buurman voor haar karretje te spannen.

    (Oooh buurman wat doet u nou)

    Als je één blokhut hebt, dan heb je 3×3 meter. Dus als je twee blokhutten naast elkaar zet, kom je uit op 6×6. Nou ja, volgens Patty dan. Tuurlijk, Patty. Schandelijk was het stiekem weggooien van de orchideeënverzameling van de eigenaresse van de vogelopvang. Die was zeer aan haar bloemen gehecht. Het ontbrak Brard aan lef om haar wandaad toe te geven. Een volkomen gebrek aan respect voor de persoonlijke bezittingen van een ander dus.

    en dat is dan TV
    mensen die al jaren met hun bedrijf bezig zijn hoe goed of slecht dan ook worden zo dus even misbruikt voor “kijkcijfers”

    ben blij dat ik geen TV geld meer betaal en alles GRATIS kijk via internet
    zeg nou eerlijk , wil jij hiervoor betalen (elke maand)

      /   Reply  / 
  27. WAT EEN AFGANG!

    Zag dit programma gisteren op tv ..
    3 diva’s worden ze genoemd?

    Wat een belediging voor echte Diva’s.
    Een Diva gedraagd zich niet als een schreeuwende kotsende blerende asociale ongemanierde viswijf uit een of andere achterbuurt.

    En wat een afgang die mevrouw Paay, erg onsmakelijk vertoning van een oud mens, toen mevrouw ging paaldansen..
    Dat figuur als werkelijk dat van een oud wijf, vierkante stijve blok, een oud vel met ook nog hele strakke siloiconen tieten??
    dat staat echt voor geen meter hoor, vond ik echt zielig om te zien, Paay maakt zich belachelijk, en sinds wanneer is OOK zijn gaan schreeuwen blèren en constand hard BAH en YAK! te roepen maar dan op een ongemanierde manier??? van wie moet OOK zij zich plots gedragen als Patty Brard? staat beter in het programma of zo??
    Mevrouw Patty, die vreselijke ALTIJD onvriendelijke NEP spontane vreselijke SLIJMBAL van een blaaskaak die iedereen maar uitscheldt voor idioot, mevrouw Patty Brad dus, wat een irritant persoon is dat toch, zou haar zo een mep in de smoel verkopen als ze mij zou beledigen!
    Tatjana was dit keer de enige die zich wat normaal gedroeg en niet als een oer hollandse takkewijf uit een of andere achterbuurt, als toen in programma “wie date Tatjana ” of zo.

    3 Diva’s?? nee, echt niet hoor, het zijn echt 3 ongemanierde asociale wijven!!

    nou ik kijk er niet meer naar hoor, maar moet wel erbij zeggen, ze geven een goed beeld hoe een echt oer hollandse vrouwen zijn! = grote bek, beledigen, zogenaamd onder het mom ” maar ik ben recht voor de raap!

      /   Reply  / 
  28. WAT EEN AFGANG!

    Geplaatst door TheCarcass op 3 september 2011 om 9:07

    Denkt u nu werkelijk dat alles wat deze asociale wijfen uitkramen echt is?
    alles is gepland hoor, alles dus ook wat ze zeggen ook.

    er wordt niets aan het toeval overgelaten, in geen EEN programma.

      /   Reply  / 
  29. viel mij ook op

    Geplaatst door peter op 2 september 2011 om 14:34

    ‘ zelfs het nagemaakte Gerard lachje was het niet een totale aanfluiting dus van de buis die rommel of de zapknop.”"

    Ja idd, foei foei foei zeg, wat een vertoning, patty die lach van Gerard Joling na te proberen te bootsen , in de hoop om het programma een succes te maken, natuurlijk in opdracht van de programmamakers.

    nee moi kijkt ook niet meer

      /   Reply  / 
  30. ruud

    Divas draaien door de enige die door mag gaan van mij is tatjana paay moet weer terug naar haar ex in amerika en nooir meer terugkomen en FATTY BRARD is te nep voor de tv ze woont toch op ibiza laat haar daar aljeblieft blijven wat een irritant viswijf is dat grote bek hebben maar als er iets is wat ze niet kan begint ze om haar moeder te roepen dus het programma wordt een dikke flop wat mij betreft.

      /   Reply  / 
  31. patrick

    Kan dit programma er ajb af. De enige reden dat dit gemaakt (bedacht) is, door Brard omdat ze bij SBS eruit is gestuurd. Puur voor het geld is en laat dit nou net de reden zijn dat de andere 2 ook meedoen. Paay heeft al vakaer eerlijk gezegd telkens in een jury te gaan zitten omdat ze nu de huur zelf moeten betalen, sinds manlief weg is. Tja en Simic, tja die wil gewoon graag op TV.. Hele formule is sneu en half gestolen, 3 vervelende oude vrouwen bijelkaar.. En dat op RTL 4.. How low can you go??

      /   Reply  / 
  32. Willeke

    Ik kijk liever Geer en goor over de vloer. 10 keer beter dan dit.

      /   Reply  / 
  33. Ton

    OP en TOP een FLOP
    Wat een blamage zeg om een programma te gaan maken met de 3 uitgerangeerde 4de rangs artiesten.
    Allemaal super nep. Hier betalen we helaas nog kijk en luistergeld voor ook bah bah bah.
    Mevrouw Paay … ach die doet het nog leuk in een talentenjacht programma, vinden we wel leuk om old lady’s gemekker aan te horen met een beetje humor.
    Mevrouw Brard …. naaah na een paar mislukte botox behandelingen vind ik het gewoon zielig voor haar als ze wil lachen of nep janken , als ik haar was ging ik hiervoor een schade vergoeding aanvragen ;-) .
    Mevrouw Simic … tja verhaal apart natuurlijk , beetje media geil en doet maar vreemde pogingen om in beeld te blijven of in het nieuws te komen … maar goed mevrouw Simic weet wel hoe ik erover denk ,ze heeft me niet voor niets geblocked op hyves hahaha … tja mevrouw Simic , soms moet je wel eens wat incasseren hahahha. Lekker stoppen met deze onzin … alvast bedankt

      /   Reply  / 
  34. geert

    dit is een stel zielige ouwe wijven die niks meer op tv te zoeken hebben.
    dat ze hun gezichten gauw van de buis halen,het is niet om aan te zien.heb 10 minuten gekeken en weg ermee

      /   Reply  / 
  35. bert

    Verander de titel in”omaatjes en de kleindochter.Een waardeloos programma echt zielig.Die Brard loopt bij ieder ding te kotsen,nou wij kotsen van haar.
    Alles is gemaakt en voorspellend,ff bellen en wij regelen wel wat nieuws.
    Laten de dames aub niet proberen goor en geer te evenaren

      /   Reply  / 
  36. Fan van de diva's

    Ik vind het een gezellig programma. Patricia en Tatjana zijn op en top vrouw. Een goed voorbeeld om op een mooie manier oud te worden. En er toch goed uit te blijven zien. Patty is de regelneef, maar een voorbeeld in positief blijven. Af en toe is ze wat onbehouden en wat respectloos naar de mensen, maar Patricia wijst haar daar dan weer tactvol op. En ze helpen hele lieve mensen, die net een steuntje in de rug nodig hebben.
    Ik zeg ik hou ervan.

      /   Reply  / 
  37. Ton

    Tis gewoon 1 opgezet toneelstukje met zogenaamde ruzies over wie wat doet … gaat nergens over …. te opvallend en nep opgezet … tis toch niet de bedoeling dat hier ons kijk en luistergeld heen gaan he???

      /   Reply  / 
  38. Ton

    Ennuh die Peter waar tatjana verplicht mee omgaat omdat ze niet nog eens een blammage wil tonen die mag er wel om denken dat hij niet is uitgezogen voordat tatjana je gedag gaat zeggen … tis niet voor niets een oostblokker he

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>