René van der Gijp staakt Voetbal International

René van der Gijp is de komende tijd niet te zien in Voetbal International. De sidekick is oververmoeid en staakt daarom zijn werkzaamheden. Ook de recent aangekondigde column op Radio 538 gaat er niet van komen.

“René heeft de afgelopen tijd teveel hooi op zijn vork genomen en is oververmoeid. Als je zo hard werkt als hij, loop je jezelf wel eens voorbij. Dan is rust de beste remedie”, aldus het statement. Het is de bedoeling dat de tv-persoonlijkheid wel weer terugkeert in het RTL 7-programma.

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “René van der Gijp staakt Voetbal International

  1. karel heems

    maar wanneer komt van der gijp weer in voetbal international! bij RTL7 ik schat zo Rond de feest maand December weer

      /   Reply  / 
  2. Cees

    Carlo als van der Gijp voorlopig ? :)

      /   Reply  / 
  3. randy

    is het dan niet meer op tv

      /   Reply  / 
  4. Martijn

    Waardeloos nieuws. Hoop dat het snel weer beter gaat met Rene.Is toch een stuk leuker als hij er zit.

      /   Reply  / 
  5. nameric

    Ben afgelopen maandagavond live bij de uitzending aanwezig geweest, en had het geweldig gevonden wanneer Rene weer beter zou zijn.
    Helaas was dit niet het geval, dus op deze plaats beterschap jongen.
    Dus Koert, je wordt er nog druk mee.
    Mag aannemen dat jij de eerst aangewezende bent, om Rene tijdelijk te vervangen, suc6

      /   Reply  / 
  6. Vincent

    Het erge is..dat Rene de hele dag geen flikker uitvoert en leeft als een gepensioneerde. In mei was er een uitzending over Rene van der Gijp in “Profiel”. Daar komt uit dat hij de hele dag op de bank ligt, af en toe een lezing geeft aan bedrijven, 2 x per week aanschuift bij VI en voor de rest gewoon ongegeneerd ligt te chillen op de bank. Haha. hij heeft ook al eerder een beroerte gehad door oververmoeidheid.

      /   Reply  / 
  7. peter kuiper

    jammer dat gijpie er de eerste tijd niet meer bij zit hoop wel dat ie gauw weer beter voelt

      /   Reply  / 
  8. fietsbel

    misschien tijd voor een frisse wind. koert westerman anticipeert behendig op wat er aan tafel gezegd wordt, stelt af en toe eens een vraag en hij hoeft er niet zo nodig een mening uit te gooien.
    rene blijft geweldig, maar het lijkt wel alsof hij zich verplicht voelt om zijn statement te maken onafhankelijk van wat er om hem heen gebeurt. wat een beetje dwangmatig overkomt.

      /   Reply  / 
  9. Twan

    Voor alle mensen die denken dat Rene ‘overwerkt’ is, het heeft veel meer te maken met het heengaan van Fritz Korbach. Dit heeft Rene enorm aangegrepen.

      /   Reply  / 
  10. harrie

    mensen vermoeidheid kan ook geestelijk zijn, heeft dus niets met lichamelijke inspanning te maken, en om sommige opmerkingen dat rene maar op de bank ligt en niks doet, heeft er helemaal niks mee te maken.
    rene ik wens jouw heel snel weer beterschap en een geestelijke gezondheid, zodat we weer van jouw commentaar bij vi kunnen genieten.
    ik mis je in iedergeval en niet alleen om je lach maar ook om je voetbal deskundigheid.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>