Moord op draagmoeder in nieuwe Rizzoli & Isles op Net 5

Op de crime avond van Net 5 keert vanavond Rizzoli & Isles terug voor een tweede seizoen, waar de eerste reeks afleveringen best leuk scoorde op de zender. De twee stoere en sexy vrouwen, detective Jane Rizzoli en forensisch onderzoeker Maura Isles, behandelen zaken van de meest beruchte criminelen van Boston.

In het tweede seizoen staan de dames meteen voor moeilijke keuzes, heftige zaken en emotionele beslissingen. Zo wordt Jane als held bestempeld na een moedig optreden bij een aanval op het hoofdkwartier, maar ze weet hier niet mee om te gaan. Gelukkig komt er afleiding voorbij; een oude vlam. Maar of dit haar helpt? Om even bij te komen van alle heftige gebeurtenissen besluiten de vrouwen een dagje te ontspannen in een spa. Maar deze dag wordt bruut verstoord, wanneer ze een moord op een draagmoeder ontdekken. Ze gaan snel op zoek naar de ouders van de baby.

Bekijk de Amerikaanse promo voor seizoen 2:

Rizzoli & Isles, 20.30 uur, Net 5

Zie ook:
- Crimeserie Rizzoli & Isles in première op Net 5

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Moord op draagmoeder in nieuwe Rizzoli & Isles op Net 5

  1. bart

    ah leuk, een goede serie. jammer dat er daarna weer herhalingen crossing jordan zijn, had nog wel een tweede nieuwe serie of nieuwe afleveringen achter gemogen.

      /   Reply  / 
    1. Anoniem

      Ik vind Crossing Jordan/Medical Examiners juist geweldig om te zien. Overigens doet het personage Lily Lebowski me qua uiterlijk altijd aan Lies Visschedijk denken. Maar dat is net hetzelfde tussen Jane Rizzoli en Quinty Trustfull :P

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>