TV Kantine maakt parodie op openingslied The Voice

Het tweede seizoen van The Voice of Holland wordt vrijdag geopend door de vijf coaches van het programma met het lied One Thousand Voices. De videoclip is afgelopen week in première gegaan en dat is Carlo Boszhard en Irene Moors niet ontgaan. Boszhard maakt nu al bekend dat er in het nieuwe seizoen van De TV Kantine een parodie wordt gemaakt op het nummer. “We hebben het totaal geïmiteerd. Kim Holland doet mee en ik speel VanVelzen die zijn overwinningsdansje doet. Ik hoop dat je me niet gaat sue-en”, zegt Boszhard tegen John de Mol, die hem ter plekke van alle rechtsvervolging vrijstelt.

One Thousand Voices is sinds dit weekend ook al download beschikbaar. “Deze staat volgens mij geheid op nummer 1 volgende week”, zegt De Mol. “Het nummer is geschreven door twee buitenlandse componisten en Tjeerd Oosterhuis. Het zou kunnen dat andere landen besluiten het nummer ook over te nemen.”

Net als de coaches herhaalt ook John de Mol dat het nieuwe seizoen beter wordt dan het vorige. “Het klinkt altijd als een verkooppraatje, maar iedereen moet me geloven: serie 2 is beter dan 1. Het is sensationeel. Ik denk dat er zeker acht of negen Ben Saunders-momenten zitten in de volgende serie.”

Welke andere typetjes voorbijkomen in De TV Kantine, dat weer is te zien bij de liveshows van The Voice of Holland, is niet bekend. Direct na het afmonteren van Zie Ze Vliegen is Boszhard begonnen met De TV Kantine. “Op de najaarspresentatie van RTL heb ik gekeken of er nieuwe typetjes tussen zaten. Daar heb ik hier aantekeningen van gemaakt”, vertelde Boszhard ons op die presentatie, waarna hij geheimzinnig een opgevouwen A4′tje in zijn broekzak schoof.

Zie ook:
- Coaches TVOH zingen One Thousand Voices (video)
Bandjes TV Kantine overtuigden Britten voor Zie Ze Vliegen
- Koefnoen-duo staat open voor samenwerking TV Kantine
Marc Marie zou persiflage Carlo liever gelaagder zien

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “TV Kantine maakt parodie op openingslied The Voice

  1. Richard

    ymke komt zeker weten terug in tv kantine

      /   Reply  / 
  2. Frits

    Als Carlo nou eens tekstschrijvers in dienst neemt, kan het nog wat worden. Maar het zal wel weer van een kinderlijk niveau zijn!

      /   Reply  / 
  3. Robin

    TV Kantine is beter dan Zie ze vliegen, waar ik toch echter meer van had verwacht. Getuige de kijkcijfers zal er wel geen tweede reeks komen van ZZV.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>