Willie Wartaal: Holland in da Hood is helemaal echt

Sinds deze week gaat het hard, heel hard, met Holland in da Hood. Het RTL 5-programma beleeft pas in september zijn première, maar de voortekenen ervan doen nu al sterk denken aan Oh Oh Cherso. Die serie was vorig jaar op YouTube al een enorme hit voordat de eerste aflevering werd uitgezonden. Van Holland in da Hood zwerft nu een filmpje rond waarin het programma wordt uitgelegd en we kennismaken met twee zelfbenoemde gangsters uit Dokkum. Velen die het filmpje zien, vragen zich af of we hier in de maling worden genomen. Maar presentator Willie Wartaal verzekert dat Holland in da Hood 100 procent echt is.

“Alles waar ik aan mee doe, is echt”, vertelt hij op 3fm in de Coen & Sandershow. “Je moet het zien, het is echt…” Waarop Coen & Sander zijn stelling pareren met de bijdrage van De Jeugd van Tegenwoordig aan de Smurfen-film. “De Smurfenfilm, die was ècht geanimeerd”, slaat hij terug.”

In Holland in da Hood volgen we dus een aantal Nederlandse jongeren die het gevoel hebben dat ze in het Amerikaanse bendeleven thuishoren, terwijl ze vastzitten in een dorp in de provincie. Willie zit nu nog in het opnameproces. “Hiphop is superpopulair en iedereen doet er nu aan mee. Die jongeren zijn we nu aan het volgen. Het is best wel vet tot nu toe. Ik ben dus ook in LA geweest met ze, dan zit je er middenin. Ik heb daar met ze in dat huis gezeten. Ik mag ze wel, die jongens, het zijn vette boys. Holland in da Hood wordt fucking grappig.”

Het filmpje van Holland in da Hood dat aanvankelijk was geüpload op YouTube (rip van RTL XL player) is wegens auteursrechtenschending verwijderd. Via Dumpert (en inmiddels ook weer YouTube) is het wel weer te zien. Het aantal views ligt inmiddels op meer dan 100 duizend stuks.

Zie ook:
- Willie Wartaal: Rappers Holland in da Hood kunnen doorbreken
- Eerste beelden RTL 5-show Holland in da Hood
- RTL 5 trekt Willie Wartaal aan voor Holland in da Hood
- RTL 5 met hiphoplifestyle-show Holland in da Hood

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Willie Wartaal: Holland in da Hood is helemaal echt

  1. Michel

    Ja en Willy presenteerde in verleden een kinderprogramma bij Z@pp en stond dan s’avonds op het podium met de jeugd van tegenwoordig en noemt zijn publiek dan kankerbazen. (en meer van dat soort woorden) Schande dat deze man nog een podium krijgt en notabene een kinderprogramma presenteerde. Nu dus een jongeren programma op Rtl5. Echt een goed voorbeeld voor de jeugt! Voor Rtl5 jammer dat ze hem binnen hebben gehaald. Er loopt zoveel talent rond in Nederland en dan komen ze met hem aan zetten. Deze man kan echt niks!

      /   Reply  / 
    1. Ja Tog Niet Dan

      Deze man kan inderdaad helemaal niks! Luister op youtube dan even naar: “DimaNyte” en ook “Otie” dat zijn de betere gasten uit dit programma.

        /   Reply  / 
    2. Ikke

      Tja die jeugd van tegenwoordig

      hij is er er niet iemand anders met talent dus zou die wel iets goeds kunnen toch

        /   Reply  / 
  2. Herman

    jeugt?????
    hahahahahahahhahaha jij moest ook niet voor de klas gaan staan ofzo he : :P
    hahahahahaha

      /   Reply  / 
  3. Michel

    Foutje jeugd natuurlijk. Maar je kan er niet inhoudelijk op in gaan?

      /   Reply  / 
  4. MM

    tjaaa die gast uit munstergeleen die ken ik zat bij mij in de klas paar jaar geleden toen was die nog niet zo en hij was niet egt populair was juist een nerdje als je het mij vraagt maarja lijk me wel grappig dat programma en tog wel

      /   Reply  / 
  5. MM

    en tog wel.. grappig dat die eraan mee durft te doen

      /   Reply  / 
  6. JohnGuidetti

    Wanneer komt dit programma op TV, kan niet wachten. Wordt lachen totdat je buikspieren het begeven.

      /   Reply  / 
  7. MM

    Morgen is de eerste aflevering om 21:45uur op rtl5

      /   Reply  / 
  8. Marz

    Ik weet niet hoor, heb de eerste aflevering gezien..en het was
    echt slecht! me oma kan nog beter rappen man! flapdrollen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>