Eerste beelden RTL 5-show Holland in da Hood

De verrassing van RTL 5 vorig jaar was Oh Oh Cherso. Volgens sommigen moet Holland in da Hood de hit van komend najaar worden. Hierin volgen we Nederlandse bendeleden die het gevoel hebben in het verkeerde land op te groeien. Zij horen niet thuis in Nederland, maar in de Verenigde Staten, waar allerlei bendes rivaliseren en de straatcultuur de norm is. Waar hebben RTL 5 en producent Eyeworks gezocht voor Nederlandse gangsters? In het Friese plaatsje Dokkum. In een promo maken we kennis met Nick en Wesly, die zelf doen voorkomen alsof heel Dokkum siddert wanneer zij voorbijgaan….

Holland in da Hood, te zien op de donderdag van RTL 5, wordt gehost door Willie Wartaal, die door De Jeugd van Tegenwoordig inmiddels weet wat je in huis moet hebben om dope te zijn. Hij maakt met de Nederlandse gangsters een reis naar LA om daar te vechten in een hiphop-life-style battle om erachter te komen wie de beste “Muthaf….G” is en alle facetten van hiphop bezit.

Bekijk de promo:

Zie ook:
- Willie Wartaal: Rappers Holland in da Hood kunnen doorbreken
- RTL 5 trekt Willie Wartaal aan voor Holland in da Hood
- RTL 5 met hiphoplifestyle-show Holland in da Hood

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Eerste beelden RTL 5-show Holland in da Hood

  1. vinn

    AHAAAA nu heb ik het door: ik dacht eerst gewoon een paar gangsterrappers van zwarte afkomst die daar heen gaan!
    Maaar ze gooien het op de andere tour en sturen een paar wanabe gangsters uit een boersdorpje.. dit kan nog wel lachwekkende tv opleveren zeg!

      /   Reply  / 
  2. gerben

    Dan hebben ze de 2 allergrootste kneuzen van het stadje kunnen vinden. tokkies

      /   Reply  / 
  3. Stefan

    Dit zou best wel eens dé nieuwe hit van RTL 5 kunnen worden. Dit ga ik zeker kijken. Al is het alleen maar om te zien hoe deze twee boys zich volkomen voor schut gaan zetten in LA.

      /   Reply  / 
  4. Bernie

    OMG, ik had het niet verwacht, maar dit kan inderdaad wel eens een hit gaan worden :D . Dacht dat het zo’n cultprogramma zou worden, maar dat is dus niet het geval. Snap nu ook wel waarom ze dit op het zelfde tijdstip plannen als Oh Oh Cherso vorig jaar.

      /   Reply  / 
  5. bloody dokkummer

    Wat krijgen we straks? ”Lauren verslaat: bendegeweld in Dokkum”? Overdag lijkt het een religieuze stad, maar in het holst van de nacht kruipen de bendes achter de bolwerken vandaan…

      /   Reply  / 
  6. B.K.

    Zo nieuw zijn deze beelden niet. Deze trailer werd getoond tijdens de najaarspresentatie voor adverteerders in juli. Matthias Scholten zei daarbij dat ze niet per se met deze mensen aan de slag gaan. Dat kan dus nog gewoon anders worden.

      /   Reply  / 
    1. Martijn

      Niet iedereen heeft die link natuurlijk :P

        /   Reply  / 
  7. Jan

    Episch.

      /   Reply  / 
  8. Holland in da hood

    Prachtig! Ik kan niet wachten tot het programma van start gaat!

      /   Reply  / 
  9. Pingback: Willie Wartaal: Holland in da Hood is helemaal echt | Zappen

  10. Pingback: Nu al een hit: RTL 5-show Holland in da Hood | Zappen

  11. Pingback: Willie Wartaal: Rappers Holland in da Hood kunnen doorbreken | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>