Kijkcijfers zondag: Life4You door het miljoen, BZV 4,1 miljoen

Zondag is de televisie massaal aangegaan. De KRO is de grote winnaar. Boer Zoekt Vrouw kwam iets boven de 4,1 miljoen kijkers uit terwijl ‘t Spaanse Schaep een krappe 2,5 miljoen kijkers trok, meldt Stichting Kijkonderzoek. De twee klappers en de sneeuwval trokken ook het NOS Journaal omhoog, waar om 20.00 uur 3,1 miljoen mensen op afstemden.

RTL 4 beleefde een fikse terugval nu Miljoenenjacht weer even van het scherm af is, de twee Garfield-films cirkelden rond de miljoen kijkers. Al scoorden Carlo en Irene bovengemiddeld goed met Life4You. Het zondagmiddagprogramma kwam voor het eerst dit seizoen boven het miljoen uit en stevig ook: 1,1 miljoen kijkers.

Op SBS 6 was een compilatie van verborgen camera-acties van Peter R. de Vries te zien. Het  programma trok 991 duizend kijkers.

Op Nederland 3 begon Op Zoek Naar God van de EO. Het programma beleefde een goede start met 560 duizend kijkers.

Net 5 beleefde de finale van Masterchef, dat niet het gehoopte succes is geworden in kijkcijfers gemeten. Toch waren er 367 duizend mensen die gisteren op Renate Verbaan afstemden. Dat is meer dan de gemiddelde score van de afgelopen weken.

Zie ook:
- Kijkcijfers zaterdag: Ook herhaling Ik Hou van Holland wint
- Kijkcijfers vrijdag: Wie van de 3 duldt alleen Half Acht Nieuws voor zich
- Kijkcijfers zondag: Boer Zoekt Vrouw opent op 3,8 miljoen

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Kijkcijfers zondag: Life4You door het miljoen, BZV 4,1 miljoen

  1. Sander

    Ik denk dat het eerder door het winterweer komt. In grote delen van het land viel enorm veel sneeuw, mensen bleven binnen en zaten gezellig voor de tv. Dan is Life 4 You het ideale programma op dat tijdstip.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>