RTL 5 weer lekker ordinair met New Chicks

RTL 5 begint vanavond aan de nieuwe realityserie New Chick: Brabantse Nachten op Curaçao. Presentatrice Nikkie Plessen probeerde het afgelopen zondag in Life4You nog te verkopen als een onschuldig programma “Vijf Brabantse meiden op zoek naar liefde in Curaçao.” Elke dag komen er vier mannen in het huis met wie ze kunnen daten. En dan maar hopen dat de vonk overspringt. Wat Nikkie niet vertelde, is dat er aan de vakantie voor de meiden een einde komt als ze drie nachten alleen slapen in het luxe verblijf op Curaçao. Dan worden ze bikkelhard vervangen door een andere Brabantse chick.

Natuurlijk doet de alcohol zijn werk wel, want de procenten vloeien rijkelijk op de zonnige bestemming. Getuige ook de still uit het programma bij dit artikel. En met vijf meisjes en vier jongens voorzie ik ook nog wat elleboogwerk om maar niet alleen te hoeven slapen. Want zo’n betaalde zuipvakantie is misschien te verleidelijk om je te laten ontzeggen. Nikkie gaf in een geschreven interview al toe dat haar dochter nooit mee zou mogen doen aan een programma als New Chicks.

“De dames die hun intrek nemen in de villa zijn het sympathieke feestbeest Britt (21), de praatgrage Tamara (20), de onzekere maar goedlachse Sharon (23), de gevoelige Jessica (23) en het modepopje Kirsten (20)”, aldus RTL. “Allemaal hebben ze hun eigen slaapkamer met tweepersoonsbed. Na aankomst van de mannen kan het aftasten beginnen. Natuurlijk gaan alle remmen los en maken zij het Antilliaanse nachtleven onveilig tot in de kleine uurtjes. Het is uiteindelijk aan de meiden met welke jongen zij hun slaapkamer delen. Als een chick drie keer alleen slaapt, moet zij het vakantiehuis verlaten en staat er een nieuwe Brabantse schone op de mat.

Aan het eind van elke aflevering staan de babes voor een belangrijke keuze: hebben zij hun grote liefde gevonden en verlaten ze met deze man het eiland, of blijven ze op het zonovergoten Curaçao voor een nieuwe lichting mannen?”

Bekijk de castingtape van New Chicks:

New Chicks, 21.00 uur, RTL 5

Zie ook:
- Nikkie Plessen laat dochter niet meedoen aan New Chicks
- Dit zijn de New Chicks van RTL 5
- Nikkie Plessen met New Chicks naar Curaçao

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “RTL 5 weer lekker ordinair met New Chicks

  1. Bart

    Ben benieuwd. Kan weleens de nieuwe hit worden voor RTL5

      /   Reply  / 
  2. Jeroen

    Een nieuw seizoen van Lekker Slim is volgens mij best mogelijk!

      /   Reply  / 
  3. Edwin

    Het blijft “vieze en goedkope” televisie!

      /   Reply  / 
    1. gggggg

      Hoe viezer hoe beter ;-)

        /   Reply  / 
  4. Chantal

    Ik heb er zin in, wordt volgens mij nog grappiger dan Oh Oh Cherso! Heb al dat filmpje gezien dat ze op het zwembad zitten. en lag al in een deuk..

      /   Reply  / 
  5. Robin

    nog triester dan Oh oh cherso en de Villa, wat een armoe tv!

      /   Reply  / 
  6. Meisje

    Wat doet dit meisje op de foto? Wat is er te zien?

      /   Reply  / 
  7. Willeke

    Vond het nou niet echt boeiende tv.. Oh oh cherso vind ik leuker. Heb het een half uur volgehouden met dit programma.

      /   Reply  / 
  8. dagmare

    Ik weet dat de meisjes er zelf voor kiezen om mee te doen en ze zijn volwassen. Toch vind ik dat er misbruik wordt gemaakt van de meisjes. Ze mogen blijven in de villa in Curaçao als ze maar seks hebben. De derde dag ligt er wel heel veel druk achter om het dan maar gewoon te doen. Dat wordt uitgezonden op tv en volgens mij snappen de meisjes niet wat dat voor gevolgen heeft als dit wordt uitgezonden…

      /   Reply  / 
    1. jansen

      Het bed delen met een jongen wil nog niet zeggen dat ze seks moeten hebben. Besluiten ze wel voor camera’s voor heel Nederland seks te hebben kijken ze in het normale leven ook niet zo spits.

      Die meiden bleven gewoon 3 weken in Curacao, ook wanneer ze uit de villa gingen. Ruilen de villa dan in voor een appartement en feesten dan gratis lekker verder zónder camera. Volgens mij is dat geen straf. :)

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>