Britt Dekker wil reality-sterren gaan scouten

Sinds eind vorig tv-seizoen een fenomeen: Britt Dekker, winnares van Echte Meisjes in de Jungle. Dat programma is inmiddels een paar maanden klaar, maar Britt blijft overal opduiken. Matthijs van Nieuwkerk sprak gisteren met de reality-ster over haar plotselinge populariteit en over de Britt-mania die ons nog te wachten staat. Britt zelf ziet een carrière voor zich zowel voor als achter de camera. “Ik zou heel graag scout willen worden voor televisieprogramma’s. Dat ze bijvoorbeeld naar jou toe komen, zeggen dat ze Oh Oh Cherso gaan maken en dat jij dan die mensen moet zoeken. Of voor Boer Zoekt Vrouw. Dat lijkt me leuk, die typetjes zoeken!”

Britt is momenteel groot fan van Holland in da Hood. “Dat is toch zo’n geweldig programma!? Hoe vind je dat soort mensen? Als je die vindt, dan vind ik je goed! Dat wil ik ook. Achter de schermen dus, dat lijkt me echt heel leuk.”

Toch keert Britt wel weer terug voor de camera in een nieuw reality-programma voor RTL 5, verklapte zenderbaas Remko van Westerloo al aan deze blog. Het is een vervolg op Echte Meisjes in de Jungle.

Van Nieuwkerk vist naar een soloprogramma voor Britt. “Dat moet dan niet in het buitenland zijn, maar op Texel ofzo. Ik kan niet zo goed Engels”, zegt Britt, die deze zomer slaagde voor haar havo-diploma. Bij mijn weten moet je daar toch echt iets van Engels voor spreken en schrijven. En uiteindelijk is de taalbarrière geen beperking voor Britt. “Wat me wel heel leuk lijkt, is om de hele wereld over te gaan en culturen bekijken. Dat je in Amerika feeders opzoekt en daar een beetje mee gaat kletsen. Of in Japan spreekt met mensen met van die kleding aan, schoolmeisjes enzo. Of in Indonesië, van die mensen met van die borden in hun mond. Dat je vraagt ‘Op een dag dacht je, ik doe een bord mijn mond?’. Vet leuk toch!?”

Eén ding is duidelijk: er komt nog heel veel meer Britt Dekker op de Nederlandse televisie. En dat vind ik leuk!

Bekijk het gesprek in DWDD:

Zie ook:
- RTL 5 door met Britt en Ymke, opvolger Jungle-meisjes
- Junglemeisjes Britt en Ymke naar haringparty voor RTL
- Eyeworks werkt aan tweede Echte Meisjes in de Jungle
- Britt Dekker winnaar Echte Meisjes in de Jungle
- Ymke en Britt op zoek naar schoonheid voor RTL 5

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Britt Dekker wil reality-sterren gaan scouten

  1. mark nijmegen

    ze is ontwapenend ! maar ook niet heel slim… maar wel erg leuk !

      /   Reply  / 
  2. Mirjam

    Ben jij dan wel heel slim??? Lekker iedereen in zijn waarde laten; da’s echt het beste.

      /   Reply  / 
  3. SHIZZLE

    Zij is echt geniaal! Haha

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>