Britt Dekker onthult kerstnummer Playboy in DWDD

Morgen ligt het kerstnummer van Playboy officieel in de schappen, maar vandaag wordt het tijdschrift al onthuld. Britt Dekker zal dit voor het grote publiek doen in De Wereld Draait Door, één van haar favoriete programma’s. De onthulling valt vrij vroeg, maar dat heeft alles te maken met de verplichtingen van de kerstbunny voor het vervolg op Echte Meisjes in de Jungle, waarvoor ze na dit weekend op het vliegtuig stapt.

Britt maakt er geen geheim van een zwak te hebben voor Matthijs van Nieuwkerk. De laatste keer dat ze bij hem aanschoof, schatte ze hem in op 32 jaar (waar Matthijs 51) is. Daags na dat tv-optreden maakte Britt bekend graag tafeldame te willen worden. Nu is de redactie een tijdje op zoek geweest naar meer vrouwelijke sidekicks, dus wie weet is er wel nog een onthulling vanavond.

Bekijk het fragment van Britts vorige optreden in DWDD:

Zie ook:
- DWDD krijgt onthulling Playboy-cover Britt Dekker
- Britt Dekker wil reality-sterren gaan scouten
- Britt Dekker ambieert rol tafeldame De Wereld Draait Door
- RTL 5 door met Britt en Ymke, opvolger Jungle-meisjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>