Vertrouwd recept kerstspecial All You Need Is Love

Robert ten Brink zet zijn traditie vrolijk voort: All You Need Is Love op kerstavond. En waarom ook niet? Vorig jaar keken er bijna 2,8 miljoen mensen naar de herenigingen tussen geliefden en families. De twee uur durende uitzending is met zorg in elkaar gezet, kent een lach maar zeker ook een traan. Aan de formule is dan ook weinig gesleuteld. Opnieuw vertrekt Robert met een bus vol klanten van Schiphol om ze in één dag door heel Nederland ‘te bezorgen’.

En is er weer het item gedraaid met drie meiden die naar een verre bestemming worden gelokt voor een item over ‘de liefde’, waarbij ze tot laat in onzekerheid worden gehouden of er een hereniging is met hun vriend-op-afstand. Die dan wel volgt, natuurlijk. Het is het derde jaar op rij dat Robert dit item draait, ditmaal op de Noordkaap.

RTL meldt verder over de special: “In de studio ontvangt de gastheer ook tal van geliefden en families die nietsvermoedend een bijzondere avond tegemoet gaan. Caro Emerald en Waylon trakteren de kijker op een sfeervol optreden tijdens de twee uur durende kerstshow.”

Een nieuwe serie van All You Need Is Love laat niet lang op zich wachten; al in januari komt het programma terug op de zaterdagavond van RTL 4.

Zie ook:
- Robert met All You Need Is Love naar Australië
- Het zwabberend bestaan van All You Need Is Love
Kijkcijfers vrijdag: All You Need Is Love weer winnaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>