Linda de Mol opgelucht dat John niet om transfer vroeg

‘Linda de Mol blijft bij RTL’, was de kop die de afgelopen twee dagen veelvuldig in het nieuws opdook. Alle betrokkenen blijven bij die lezing, al lijkt dat nu alleen maar zo te zijn omdat John de Mol nog niet om haar transfer heeft gevraagd. Dat vertelt Linda in de Madiwodovrijdagshow. John belde Linda de dag voordat het overnamenieuws naar buiten kwam op. “Ik was bang dat hij meteen zou vragen ‘kom je mee naar SBS?’. Dat is toch een soort loyaliteitsding. Maar hij heeft het helemaal niet gevraagd en het is ook niet het plan. Daar ben ik eigenlijk heel blij om, want ik ben hartstikke op mijn plek bij RTL.”

Mocht John de komende maanden het verzoek alsnog neerleggen, dan moet RTL vrezen voor het verlies van zijn kijkcijferkoninging. “Hij is wel mijn broer. Als hij je op de een of andere manier nodig hebt, dan ga je toch weer om. Ja, dan moet ik alle grote successen achterlaten. Maar het is ook heel spannend, ik mag dan weer nieuwe dingen doen.”

Ruim een jaar geleden liet Linda zich nog in veel interviews ontvallen een talkshow te ambiëren. Dat idee heeft ze in de ijskast gezet. “Een talkshow met een hoog amusementsgehalte, dat zie ik toch wel als mijn ding. Maar ik kan het er even niet bij hebben, daarom heb ik het voor nu laten varen. Ik heb nog zo veel andere dingen te doen. Het is wachten tot ik tijd heb. Het staat nog altijd hoog op mijn ranglijst.”

De afgelopen tijd is Linda niet van de buis te slaan. Naast haar drie programma’s Ik Hou van Holland, Miljoenenjacht en Iedereen Is Gek op Jack was ze te gast in de College Tour en is ze veelvuldig in het nieuws door de Gooische Vrouwen-film. “Nog een maandje, dan zijn mijn programma’s weer afgelopen. Daar ben ik blij om, straks gaan de mensen denken ‘Oh daar heb je haar weer’. Ik klaag niet, maar ik vind wel dat ik teveel op de buis ben momenteel.”

Zie ook:
- Linda de Mol juicht concurrentiestrijd RTL en SBS toe
- Kijkcijfers bij Linda de Mol: topkwartier of slecht halfuur
- Niet verrassend, wel vermaak: Linda de Mol in College Tour
- Kijkcijfers zaterdag: Linda de Mol laat zich weer gelden

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Linda de Mol opgelucht dat John niet om transfer vroeg

  1. B.K.

    Ik denk dat het voor (bijna) iedereen beter is als Linda gewoon lekker bij RTL 4 blijft. Bovendien vind ik, zeker nadat John de Mol gezegd heeft dat de huidige profielen van de SBS-zenders zo blijven, dat Linda daar helemaal niet tussen past.

      /   Reply  / 
  2. Lesley

    Denk dat een programma als: Ik hou van Holland zelfs bij SBS6 past.

    Ik hoop dat de eerste stap zal zijn dat er wat presentatoren neergezet gaan worden i.p.v de armoede van nu: artiesten omscholen.

      /   Reply  / 
  3. Mark

    SBS wordt langzaam omgebouwd naar een zender die alles kan, dus ook linda de mol.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>