Eddy Zoëy ziet toekomst Take Me Out somber in

De toekomst van Eddy Zoëy bij RTL 5 ziet er somber uit. Eerder deze week werd bekend dat hij is gepasseerd als presentator voor Expeditie Robinson. In een eerder afgenomen interview met Televizier vertelt Eddy nu dat ook Take Me Out aan een zijden draadje hangt. “Ik hoopte zo dat het dit keer wel zou doorgaan. Maar RTL 5 heeft nu gekozen voor het programma Shopping Queens. Ik zie het voor de toekomst een beetje somber in.”

Hij vervolgt in het programmablad: “Take Me Out is een heel duur programma en RTL is keihard aan het bezuinigen. Ze proberen met minder geld meer programma’s te maken en dat is hun goed recht. Maar als het ooit terugkomt, doe ik zeker weer mee.”

In Televizier vertelt Eddy al dat zijn rol bij Expeditie Robinson onzeker is. “De vorige keer kreeg ik ook pas vijf dagen van tevoren te oren dat het doorging. Het is altijd afwachten omdat het een extreem duur programma is om te maken. Ik geloof dat Nederland en België er samen drie miljoen euro voor moeten betalen.”

Zoëy is momenteel nog te zien met De Weddingcrasher. De presentator heeft aangegeven op zich graag verder te willen met RTL, maar dat ze wel bij hem in het krijt staan nu Expeditie Robinson hem is ontnomen. Ook RTL zegt in een officiële reactie verder te willen. “We willen duidelijk stellen dat Eddy nog steeds een belangrijk en waardevol presentator is voor RTL 5.”

Zoëy had de nodige kritiek op de keuze voor Dennis Weening. Omdat hij opgaf in Expeditie Robinson, zou hem dat niet geschikt maken. RTL: “We zijn blij met Dennis als nieuwe presentator van Expeditie. Met zijn ervaring als deelnemer weet hij als geen ander hoe zwaar en uitdagend Expeditie Robinson kan zijn.”

Zie ook:
- Eddy Zoëy gepasseerd als presentator Expeditie Robinson
- Eddy Zoëy wil meer dan alleen RTL 5
- Take Me Out opent seizoen met gay aflevering

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Eddy Zoëy ziet toekomst Take Me Out somber in

  1. John Doe

    Het zal me niks verbazen als Eddy binnenkort gaat overstappen naar de concurrent.

      /   Reply  / 
  2. sander

    Snap niet waarom RTL5 zich zou moeten verantwoorden voor de keuze van een presentator. En hoezo geeft Eddy kritiek op Dennis omdat hij opgaf, dit heeft niks met zijn rol als presentator te maken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>