Sterretje laat gevoelige kant Tony zien in datingshow

Je bent bekend en single maar staat open voor een relatie. Dan kun je kiezen voor een personality-datingshow. Een garantie op geluk in de liefde is dat niet, zo kunnen onder andere Bridget Maasland, Froukje de Both en Tatjana Simic uit eigen ervaring vertellen. Maar je bent wel een tijdje onder de aandacht en kunt je ook van een andere kant laten zien. Sterretje uit Oh Oh Cherso kennen we vooral als feestbeest en in mindere mate ook als dj. Maar Sterretje wil ook laten zien dat hij, Tony Wyczynski, een gevoelige kant heeft. Zijn datingavontuur is vanaf vanavond te zien op RTL 5.

“Of het nu ligt aan zijn nationale bekendheid na drie reeksen Oh Oh, of zijn soms wat vrouwonvriendelijke uitspraken, Tony heeft een klein hartje en wil uiteindelijk ook gewoon iemand met wie hij alles kan delen”, meldt RTL 5.

In het programma reist de Hagenees af naar een tropische plek in de hoop daar zijn droomvrouw te vinden. Onder de brandende zon stort een groep vrijgezelle vrouwen zich op de reality-ster. Allemaal denken ze zijn match te zijn. De levenspartners in spé krijgen diverse uitdagingen voorgelegd, waardoor Tony alles over ze te weten komt. Stadsgenoot Bridget Maasland presenteert.

In Love with Sterretje, 20.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- RTL 5 zoekt een vrouw voor Tony (Oh Oh Sterretje)
- Bridget Maasland helpt Sterretje vrouw zoeken
- Spin-off Oh Oh Cherso in de maak: Haagse Helden

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Sterretje laat gevoelige kant Tony zien in datingshow

 1. Mark

  Hij kreeg al drie gratis vakanties, gaat hij nu weer betaald naar de zon terwijl er geen hond naar kijkt. RTL5 denkt na het eerste seizoen Oh Oh Cherso alleen nog maar aal reality en laat fatsoenlijke jeugdprogramma echt links liggen.

    /   Reply  / 
 2. leila

  Ik wil geen enkele kant van sterretje zien. Opzouten met die tokkies.

    /   Reply  / 
 3. Gtstfan!

  Ik ben benieuwd, ga vanavond zeker even kijken!
  Ik dacht trouwens dat dit op dinsdag avond zou worden uitgezonden?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>