Niet Net 5 maar RTL 5 gaat nu daten in de jungle

In november presenteerde de ‘nieuwe’ SBS-groep voor het eerst zijn plannen voor het komende tv-seizoen. Met een flinke kapitaalinjectie van de nieuwe eigenaars Talpa en Sanoma kon er eindelijk weer leuk geprogrammeerd worden. Eén van de meer veelbelovende nieuwe titels van Net 5 die dag was Love in the Wild. Een groep van zestien singles wordt voor een survival-avontuur naar de jungle gestuurd. Daar worden ze aan elkaar gekoppeld. Niet alleen is Love in the Wild een survivaltocht, het is ook een datingshow. En wat blijkt nu? Niet Net 5 maar RTL 5 gaat aan de haal met Love in the Wild.

Dat blijkt althans uit een kandidatenoproep bij de zender. “Je bent al een tijdje op zoek naar de ultieme liefde. Maar wat nou als je je soulmate kunt vinden tijdens één van de grootste avonturen in je leven? Dan is dit je kans!”

Het spannende van Love in the Wild is dat naarmate het spel verder vordert, de geldprijs oploopt maar ook de eventuele gevoelens. Kiest een kandidaat uiteindelijk voor de poet of voor de liefde?

Bij de presentatie van Peking Express eind mei liet Net 5-zenderbaas Justine Huffmeijer al weten dat de komst van Love in the Wild bij haar zender niet zeker was. De dure productie moest goed overwogen worden. Nu blijkt dus van dat uitstel afstel te zijn gekomen. En heeft RTL 5 een nieuwe spraakmakende titel, die bijkans weer nieuwe reality-sterren oplevert voor een Echte Meisjes in de Jungle 3?

Zie ook:
- Net 5 gaat daten in de jungle: Love in the Wild
- De nieuwe kijkers van SBS 6, Net 5 en Veronica
- Nieuwe zenderbaas gaat ‘leuke grote dingen doen’ met Net 5

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Niet Net 5 maar RTL 5 gaat nu daten in de jungle

  1. Levi

    Goede zet! Bij net5 zou het jammerlijk gaan mislukken, maar op RTL5 is de kans op succes een stuk groter. Ben benieuwd

      /   Reply  / 
  2. love in the wild

    Ik denk dat love in the wild zeker een succes gaat worden, de buitenlandse variant is iniedergeval top!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>