Viggo en Peter RTL’s Mannen van een Zekere Leeftijd

RTL 4 komt dit najaar met een nieuw programma op de late vrijdagavond: Mannen van een Zekere Leeftijd. Het is een praatprogramma onder leiding van Viggo Waas en Peter Heerschop over zaken die mannen van 30 jaar en ouder bezig houden. Ook Joep van Deudekom, Prem Radhakishun, Henk-Jan Smits en Gijs Scholten van Asschat kletsen over ouder worden, meldt RTL Boulevard. Met name de naam van Henkjan Smits is opmerkelijk; hij verliet RTL omdat hij daar niet meer kon doen dan jureren, terwijl hij zijn 4-jarige contract bij SBS 6 nu thuis op de bank doorbrengt.

Het idee van Mannen van een Zekere Leeftijd is volgens Boulevard: zes mannen zitten in een praatgroep, waarin de meest uiteenlopende teksten staan van ouder worden van mannen. Bijvoorbeeld: neemt de plasstraal van mannen af na hun dertigste?

Met behulp van ervaringsdeskundigen, wetenschappers, de praktijk en het grote onbekende, wordt geen methode geschuwd om inzicht te krijgen in wat deze mannen beweegt.

Mannen van een Zekere Leeftijd is op de vrijdagavond na The Voice of Holland te zien. Een monsterscore in kijkcijfers gemeten lijkt gegarandeerd.

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Viggo en Peter RTL’s Mannen van een Zekere Leeftijd

  1. Richard

    Gaaaaaap!

      /   Reply  / 
  2. kwikjealex

    Zoiets zet je toch niet na The Voice?
    Dit is voor oude mensen en naar The Voice kijken jonge mensen.

    Daarnaast lijkt dit een poging op de Belgische variant (op een).

      /   Reply  / 
  3. Martijn

    Klinkt meer als een goed programma voor rtl7.

      /   Reply  / 
  4. Levi

    Klinkt op zich wel leuk, alleen vind ik de plek in de programmering een beetje vreemd. RTL durft duidelijk geen risico te nemen en plaatst het veilig achter The Voice waar het ongeveer 2 miljoen kijkers zal behalen. Hebben ze ook bij Moordvrouw gedaan

      /   Reply  / 
  5. Michel

    Lijkt op Mannen voor vrouwen. Een programma van de NTR een paar jaar geleden. Leuk maar, past eerder op de zondagavond bij RTL4. Programma zou inderdaad in de herhaling op 7 kunnen. Net als Wat vind Nederland, Echt waar? en Dit was het nieuws.

      /   Reply  / 
  6. Naamloos!

    Het zou kunnen dat ze het net zoals bij “Hotter than my daughter” gaan doen. Eerst een groot publiek proberen te boeien en het volgende seizoen op een doordeweekse dag programmeren.

      /   Reply  / 
  7. j

    In RTL Boulevard werd gezegd eind september…

      /   Reply  / 
  8. Karen

    pff saai, wordt niks hoor, die mannen zijn totaal niet interessant voor de RTL-kijkertjes

      /   Reply  / 
  9. Pingback: RTL stelt Mannen van een zekere Leeftijd uit | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>