RTL 4 met EK-special De Jongens tegen de Meisjes

Nu het EK Voetbal bijna losbarst, gaan veel programma’s al vroeg met zomerstop. Zo ook De Jongens tegen de Meisjes, maar niet voordat er een EK-special van het zaterdagavondamusement is uitgezonden. Deze is later dan gebruikelijk te zien op RTL 4, namelijk om 22.00 uur, als de wedstrijd Nederland – Noord-Ierland is gestreden. Tijl speelt met Oranje-vedettes Richard Witschge, Pierre van Hooijdonk en topvoetbalscheidsrechter Dick Jol. Chantal speelt de spellen met voetbalvrouwen Estelle Gullit, Winonah de Jong en Sanne Hoogkamer.

Alles draait in deze speciale aflevering om het EK Voetbal, bovendien zijn de letterpakken eenmalig in de vorm van voetbaltenues.

Chantal en Tijl en hun beide teams weer een fiks aantal vragen, stellingen, dilemma’s en hilarische opdrachten voorgeschoteld, deze week gaan ze allemaal over voetbal en meer specifiek over het naderende EK. Wie kunnen bijvoorbeeld het beste de spelregels van het voetbal uitleggen, de mannen of de vrouwen? Het team dat de hersenspinsels van het andere geslacht het beste begrijpt en de verschillende spelrondes tot een goed einde brengt, maakt de meeste kans op een groot geldbedrag en de overwinning voor hun achterban.

De Jongens tegen de Meisjes, 22.00 uur, RTL 4

Zie ook:
- Chantal Janzen en Tijl Beckand op het matje geroepen

1 Reacties // Reageer

One thought on “RTL 4 met EK-special De Jongens tegen de Meisjes

  1. arjan

    vanavond 250.000 kijers komt goed rtl4

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>