RTL’s Bloemenstal heet annu nu Een Zaak van Bloemen

Misschien kun je je nog De Bloemenstal herinneren, in 2008 samen met Wie Is de Chef? het zomervullertje van RTL Boulevard. Winston Gerschtanowitz en Nicolette van Dam bivakkeerden rondom bloemenstallen in afwachting van goede verhalen, zoals Joris Linssen die haalt bij Hello Goodbye. De Bloemenstal was een erg niksig programma dat nog geregeld in de dagprogrammering van RTL wordt herhaald.

Anno 2012 is er weer een zomervullertje, ditmaal voor Life4You. Het heet Een Zaak van Bloemen en is nagenoeg hetzelfde format. Met dezelfde Nicolette van Dam en nu ook Quinty Trustfull. Dit keer duurt Een Zaak van Bloemen slechts een kwartiertje.

Een ander verschil is dat Quinty en Nicolette dit keer ook deel uitmaken van een bezorgservice, waarbij de met een boeketje aanbellen bij de mensen thuis. Slimme zet van de redactie, want zo kun je alvast wat tranentrekkers voorproduceren. En zou je moeten denken dat Een Zaak van Bloemen enigszins body krijgt met ten minste een goed verhaal.

In de eerste aflevering bieden verschillende mensen een boeket aan en Nicolette en Quinty vragen naar het verhaal erachter. Aan bod komen een jongen, die zijn excuses wegens overlast aan de buren wil aanbieden; een man, die zijn orgaandonor wil bedanken; een geboorteboeket en een afvallige priester, die bloemen bestelt voor een gelukkig getrouwd koppel, dat hij 50 jaar geleden zelf nog in functie heeft ingezegend.

Een Zaak van Bloemen, 19.10 uur, RTL 4

Zie ook:
- Weer bloemenshow voor Nicolette van Dam
- Meer zomerprogramma’s op RTL 4: Bloemenstal en Wie is de Chef?

1 Reacties // Reageer

One thought on “RTL’s Bloemenstal heet annu nu Een Zaak van Bloemen

  1. Joris

    Gewoon 1 grote fleurop commercial dus…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>