Gordons Gastfornuis op laag pitje

De nieuwe kooktalkshow van Gordon laat nog even op zich wachten. De opnamen van Gordons Gastfornuis zijn met enkele maanden uitgesteld, zo meldde de presentator vanmorgen zelf in Koffietijd. Oorspronkelijk zou het nieuwe RTL-programma in augustus worden gedraaid, maar de vakantieplannen van de gasten gooiden roet in het eten. De opnamen zijn verschoven naar november.

Gordons Gastfornuis zou worden opgenomen in Zweden, maar door het uitstel staat ook de locatie ter discussie. Een nieuwe locatie is nog niet bekend – met dank aan Koffietijdpresentatrice Quinty Trustfull, die Gordons antwoord afkapte.

Het nieuwe interviewprogramma van Gordon zou naar eigen zeggen een combinatie worden van Villa Felderhof en In De Hoofdrol. Op de gastenlijst staan onder anderen Martijn en Amanda Krabbé, Robert ten Brink en zijn vrouw Roos en Carlo Boszhard en zijn vriend Herald.

Naast de nieuwe kooktalkshow werd teruggeblikt op de finale van Holland’s Got Talent, die afgelopen vrijdag 1,9 miljoen kijkers wist te boeien. Gordon vond de kijkcijfers van de finale erg tegenvallen. ‘Vorige edities keken er 2,5 miljoen mensen. Maar dat gebeurt nou eenmaal. We waren wel de onbetwiste nummer 1 van de avond.’ Samen met Quinty Trustfull kwamen ze tot de conclusie dat het met het mooie weer te maken zou kunnen hebben.

Zie ook:
- Gordon mag eindelijk beginnen met zijn Gastfornuis
Gordon broedt nog op talkshow Gordons Gastfornuis

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Gordons Gastfornuis op laag pitje

  1. Pieter

    Quinty vond toch dat haar interview technieken zo vooruit zijn gegaan door ‘een zaak vol bloemen’ …

      /   Reply  / 
  2. Bram Biester

    getverderrie! ‘Gordon aan het gas(fornuis)’ wordt een zelfpromotie van RTL-’sterren’.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>