Rick Nieman vervangt Wilfred Genee bij De Zomer van 4

De laatste etappe van De Zomer van 4 wordt hoogstwaarschijnlijk door Rick Nieman gepresenteerd. Dat meldde RTL Boulevard gisteravond. Nieman zal voor RTL4 in het kader van De Zomer van 4 de dagelijkse late night talkshow De Spelen presenteren. Oorspronkelijk zou Wilfred Genee, die nu VI Oranje en straks Tour du Jour presenteert, ook De Spelen voor zijn rekening nemen, maar kan door privé-omstandigheden niet afreizen naar Londen.

De late night talkshow De Zomer van 4 is deze sportzomer opgedeeld in drie etappes: het EK Voetbal, de Tour de France en de Olympische Spelen. Wilfred Genee is presentator voor de eerste twee sportevenementen. Wilfred Genee zou op het tijdslot ook de Olympische Spelen verslaan, maar wordt in die periode voor de tweede keer vader. Erland Galjaard, programmadirecteur, laat weten Rick Nieman op het oog te hebben als vervanger.

Erland Galjaard: ‘De sportzomer gaat door tot en met de Olympische Spelen. Daarvoor zijn we bezig met de presentator. Wilfred zou wel willen maar zijn vrouw is hoogzwanger tegen die tijd, dus die moet even naar zijn agenda kijken. Rick Nieman is nog een optie’.

De RTL Nieuws-presentator weet officieel van niets, maar zegt tegen RTL Boulevard zijn naam wel al te hebben gehoord in de wandelgangen. ‘Hartstikke aardig van Erland dat hij mij noemt. Ik denk dat we deze week wel even koffie gaan drinken.’ De Spelen zal live vanuit het Holland Heineken Huis in Londen verslag doen van de Olympische Spelen.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Rick Nieman vervangt Wilfred Genee bij De Zomer van 4

  1. Pingback: Rick Nieman vindt Olympische Spelen cadeautje | Zappen

  2. Hendriksen

    Waarom kan ik Juliette vinden bij uitzending gemist ?

    Gr. VJB Hendriksen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>