Trijntje Oosterhuis en Ali B in Life4You

De uitzending van Life4You zit weer vol met televisie-items en dus kunnen Carlo Boszhard en Irene Moors hun gasten stevig aan de tand gaan voelen. Ali B komt bijvoorbeeld langs. De rapper kon zich niet vinden in de tussenstand voor de Televizier-ring en startte een charme-offensief, gesteund door een aantal BN’ers. Maar een flink aantal andere programmamakers denkt dat de Ring toch echt te vroeg zou komen voor Ali B op Volle Toeren. Ongetwijfeld hebben Carlo en Irene daar ook een mening over.

Verder is het gelukt om Trijntje Oosterhuis te strikken, in de hoedanigheid als coach van The Voice. Ongetwijfeld komen de geruchten over haar op de klippen gelopen huwelijk ook aan bod.

Verder zou paparazzifotograaf Joop van tellingen vandaag 68 jaar geworden zijn. Zijn zoon Dennis komt een wens van zijn vader alsnog vervullen.

Ook krijgen Carlo en Irene bezoek van de 70-jarige tweeling Louise en Martine Fokkens. Ze hebben hun hele leven als prostituee op de Amsterdamse wallen gewerkt en werden bekend met de veelbesproken documentaire Ouwehoeren. Nu is er het boek Ouwehoeren op Reis. Hierin klappen ze uit de school over de onvergetelijke uitstapjes die ze maakten in binnen-en buitenland. Daarbij staan de pikante avonturen die zij beleefden centraal.

Life4You, 17.25 uur, RTL 4

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Trijntje Oosterhuis en Ali B in Life4You

  1. k:Alex

    Gatverdamme, niet weer Ali Boeali, wat is er nou zo goed aan die gast?

      /   Reply  / 
  2. Dkovac

    Waarom ali b steeds er zijn meer mensen die kunnen komen en glenis grace met haar paarde bek

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>