Angela Groothuizen gunt RTL-kijkers Een Nieuw Begin

Angela Groothuizen komt volgend jaar met een nieuwe show. Voor RTL 4 maakt ze het coaching-programma Een Nieuw Begin. Ze helpt hierbij mensen die net een traumatische gebeurtenis achter de rug hebben, zoals een ongeluk, een brand of een ernstige ziekte. Naast de zichtbare gevolgen, zijn er ook onzichtbare – mentale – gevolgen.

Angela gaat, samen met een deskundig team van cosmetisch chirurgen en psychologen, kijken wat de kandidaat nodig heeft om weer met zelfvertrouwen en energie in het leven te gaan staan. Alles wordt uit de kast getrokken om hem of haar op weg te helpen naar een nieuwe toekomst.

Angela tekende eerder dit jaar een 3-jarig contract bij RTL en toen was er al sprake van dat ze naast jureren ook zou gaan presenteren. Kies Je Pleeggezin ging door omstandigheden niet door, maar nu is er dus Een Nieuw Begin.

Angela is vanaf december ook te zien in The Voice Kids.

Zie ook:
- Ook Angela Groothuizen wil X Factor presenteren
- John de Mol ziet af van tv-show Kies Je Pleeggezin
- ‘Oprechte’ Angela trots op samenwerking met RTL

75 Reacties // Reageer

75 thoughts on “Angela Groothuizen gunt RTL-kijkers Een Nieuw Begin

  1. jd stroo

    zou graag meer info hebben van u programma,een nieuw begin.
    mvg joanda stroo

      /   Reply  / 
    1. amanda

      goededag na mijn mening klopt email adres niet had heel mijn verhaal gedaan en weet dus niet of het is verzonden graag goede mail want wat er staat bij jullie heb ik mail naar toe gestuurd kreeg mail via postmaster trug dus mail klopt niet graag goede mail want [email protected]. heb ik mail gestuurd klopt niet aub goede mail groetjes amanda

        /   Reply  / 
      1. Albertina

        Heb ook gemaild Kreeg mail terug dat ik foto’s moest sturen , heb ik gedaan en vervolgens nooit !!!! Meer wat gehoord allemaal commercie , en dan willen ze een programma maken met compassie voor mensen laat me niet lachen zeg

          /   Reply  / 
  2. Anneke

    Heel graag zou ik nadere informatie willen ontvangen over het programma Een Nieuw Begin.

      /   Reply  / 
  3. Ben

    Geweldig. Angela is een top host! Hoop dat RTL haar meer programma’s geeft, want ze geeft de zender sowieso meer kwaliteit!

      /   Reply  / 
  4. gtstfites

    Ik heb liever haar dan Trijntje bij the Voice of Holland

      /   Reply  / 
    1. Robin

      Mee eens. Trijntje is een koude persoonlijkheid

        /   Reply  / 
  5. Elly Gerrits

    Angela, neem aub contact op met mij?

    Vriendelijke groet Elly

      /   Reply  / 
  6. Hanny Wijnstra

    Door ernstig ongeluk nu bijna 6 jaar geleden (.2e nekwervel gebroken.)
    lange revaledatie tijd en veel problemen met politie justitie, schdadevezekeraars en tevens wergever, Heb ik het wel gehad met het rechtststelssel in onze rechtsstaat Nederland.
    Ggraag zou ik waat meer informatie ontvangen wat ik kan verwachten als ik met dit programma zou meedoen.
    Met vriendelijke Hgroet ,

    Hanny-Wijnstra

      /   Reply  / 
  7. paula healy

    hallo ik wil graag weten hoe ik me op kan geven voor het programma een nieuw begin.gr paula

      /   Reply  / 
  8. Ineke Niersmann

    Ik zou graag iets meer willen weten over het programa
    waar je aan moet voldoen als je mee wil doen en hoe ernstig het moet zijn wat je hebt
    m.v.g. Ineke

      /   Reply  / 
  9. Tooske schols

    zou graag willen weten wat het programma een nieuw begin inhoud
    wil hier wel wat meer over weten.
    en hoe ernstig het het dan moet zijn.
    zou anders wel aan het programa mee willen doen.
    en hoe ik mij op kan geven.
    vriendelijke groet Tooske

    graag antwoord op deze reactie.

      /   Reply  / 
  10. Tammy

    Ik zag Angela net op tv langskomen en ze had een hele gave jas aan.
    Dit heeft niks met haar nieuwe programma te maken,maar zou heel graag willen weten waar ze die vandaan heeft.

      /   Reply  / 
  11. Greet

    Graag wat meer informatie over de voorwaarden om deel te mogen nemen aan het programma.
    Geldt het bijvoorbeeld ook voor eerdere (weggestopte) traumatische ervaringen die nu nog hun weerslag hebben, waardoor het bijna onmogelijk wordt om een toekomst op te bouwen.

      /   Reply  / 
  12. Stephan van hoek

    Door een uit de hand gelopen baldadige oude maten van mij ben ik toen ik een heel stuk jonger was in de brand komen te staan,waardoor ik allebei mijn onderbrengen 3de Graafs brandwonden heb opgelopen van mijn enkels tot aan mijn knieën.Hierdoor heb ik een ruime tijd in het ziekenhuis gelegen en weer helemaal opnieuw moeten leren lopen,ik zit er alleen nog steeds gigantisch mee dat ik geheel geen korte broek aan mag met de zomer of op vakantie omdat het littekenweefsel dan weer verbrand en ik weer in het ziekenhuis terecht kan komen.Ik hoop van harte dat jullie wat voor mij kunnen betekenen.M.V.G. Stephan van hoek

      /   Reply  / 
  13. petra

    Hoi Angela ik ben bijna 2 jaar geleden geopereerd aan een hersentumor en hij kon gelukkig verwijderd worden.elke operatie helaat natuurlijk littekens achter en toch ondanks dat ik zeer dankbaar ben hier nog te zijn en zelf voor mijn zoon kan zorgen.heb mijn zelfvertrouwen op een zeer laag pitje staat.door hetgeen ik over heb gehouden na mijn operatie.

      /   Reply  / 
  14. Jolanta Paczos

    Iedereen verdient het nieuw begin…maar een had meer pech dan de ander…Ik heb niet zo lang geleden man ontmoet die in zijn leven alleen maar geeft…ondanks dat hij zelf veel verloren had(gezondheid, uiterlijk, gezien)…het zou zo fijn zijn als hij ook iets kon ontvangen…ik hoop dat zo erg voor hem…

    mvg

    J.Paczos

      /   Reply  / 
  15. w.v kerkwijk

    hoi angela

    wij mhebben 8 jr geleden autoongeluk gehad het was schuld door een ander.ik ben nu nog steeds met operatie;s bezig ik heb het dashboard tegen mijn knie aan gekregen waardoor mijn kraakbeen was aangetast dus dat werden vele en vele operatie;s kreeg eerst allerlei onderzoeken met prikken in me knie om te kijken of die injecties mijn kraakbeen konden herstellen maar helaas sloeg niet aan.toen kregen we een patella (nieuwe knieschijf) ook dat werkte niet tussen alle operatie zitten steeds een 1jr tussen dus besloten de artsen maar een hele knieprothese te plaatsen goed die zat erin maar ging ook niet goed deze was te groot kon mijn been niet buigen en strekken en heel veel pijn elke dag weer,dus deze moest er ook weer uit andere prothese erin en je kunt het wel raden zelfde probleem niet buigen en niet kunnen strekken en ook veel pijn,toen ben ik naar een andere ziekenhuis gegaan voor een second-opinion na veel onderzoeken daar bleek dat deze prothese 19graden of procent naar binnen stond en me andere knie maar 3 dus met andere woorden deze zat er scheef in ,,,artsen hebben ddus daar besloten om hem er uit te halen en weer een andere te plaatsen dat is vorig jr dec geweest maar ik heb gewoon weer het zelfde probleem niet buigen niet strekken we gaan straks weer onder het mes ,,,ik ben 53jr zit hele dag thuis kan geen kant op auto rijden gaat dus niet meer kan gewoon niet meer lekker in me 1tje winkelen wat ik altijddddd gedaan heb …mss weet jij de opplossing voor mij

    met vriendelijke groeten wil

      /   Reply  / 
  16. Paul

    Hallo Angela, mijn naam is Paul en ik ben 29 jaar en bijna elf jaar geleden ben ik gekrabt door een kat, die heeft een bacterie in mijn bloedbaan gebracht en zo naar mijn hersenen. In mijn linker hersenhelft is een abces ontstaan waardoor mijn hele rechterkant van mijn lichaam, spraak, zicht, concentratie en epilepsie aangetast is. Inmiddels vijf hersenoperaties verder kan ik uiteindelijk afgelopen 2 oktober dat de plekken in mijn hoofd weg zijn ! Ik heb in de afgelopen jaren nog wat meegemaakt zoals een wond op mijn voet zodat ik een huidtransplantatie nodig had, ik lag aan bed gekluisterd voor zes maanden dus ik kwam, met medicijnengebruik, 65 kilo aan! Nadat ik in de revalidatiecentrum opnieuw moest leren lopen ben ik nou 55 kilo afgevallen. Nou wil ik een huidcorrectie laten doen maar mijn verzekering wil het niet vergoeden omdat het niet te ernstig is! Mijn ”zelfvertrouwen is flink aangetast, vooral na mijn laatste hersenoperatie hebben ze een zenuw geraakt waardoor ik mijn rechterarm/hand niet kan gebruiken! Lang verhaal maar dit is nog niet eens de helft! Gr Paul

      /   Reply  / 
  17. Frans

    Lieve mensen,

    je moet je verhaal sturen naar [email protected]
    Deze website is slechts een informatieoverdrager.

    Groetjes.

      /   Reply  / 
  18. Yvonne Deaver

    Hallo Angela,

    Ik ben een 53 jarige vrouw en heb in 1988 een zwaar auto-ongeluk gehad en in 2009 BK Ik hag graag wat meet informatie over hoe het zal zijn en wat de voorwaarden zijn om deel te kunnen nemen.
    met vriendelijke groet,
    YM Deaver

      /   Reply  / 
  19. Gerdy Peeters

    Ik zag jou advertentie, op t.v , waar jij mensen vraagt, te reageren, die lichamelijke, en geestelijke klachten hebben. Ik heb dus een vriendin, die vanaf haar 18 jaar al zo is.Op dit moment slikt ze nog steeds 100mg morfine per dag, en diazepam. En als iemand vraagt, hoe is het. Is haar antwoord, goed hoor. Ze is er voor iedereen, behalve voor haar zelf. Volgend jaar word ze 50 jaar. Als iemand het verdiend, is zij het wel.

      /   Reply  / 
  20. RTL4

    Zijn jullie allen SCHEEL? Opgeven kan NIET via deze site!!!!!!

      /   Reply  / 
  21. RJ

    Iets aardiger mag wel “RTL4″.

    Mail sturen naar [email protected], deze site heeft verder niets te maken met het programma.

      /   Reply  / 
  22. Martin van Arkel.

    Hallo.

    Ik ben Martin en ben pat gereden
    Maar mijn broer heeeft er een webste van gemaakt, en die gaat zo http://www.markel.nl
    En nu ben ik nog op de Boogh bezig.

    Lekkker klei,en en fotografie en toch nog sporten.

      /   Reply  / 
  23. marian offenbach

    Hallo Angela, Na een drugs verleden van 30 jaar,woon ik nu in het Rietahuis in Eindhoven in de woonbegeleiding van de drugs ben ik af maar toen werdt ik heel erg ziek,ik had COPD,en longemfiseem in een verstadieum. door de medictie kwam ik 40 kilo aan en kreeg groote borsten,de medictie moet ik wel nemen het remt de ziekte,Tot overmaat van alles verloor ik ook nog me ondergebit,ik zauw zo graag een maagverkleining willen en een borstlifting. Nu heb ik geen enkellen zelefvertrauwen meer over jurken kopen doe ik niet om dat niets past.Ik ben drieenvijftig jaar,maar door dit alles heb ik weinig zin in het leven alleen voor mijn kinderen en mijn vrind,ben ik er nog maar hun zijn zo bang dat ik weer aan die drugs begin om af te vallen maar dat doe ik niet maar eigelijk zauw ik nu heel blij moeten zijn dat ik zonder die drugs kan leven in plaats daar van rij ik in een scoetermobiel af en toe rond maar verder heb ik er geen zin meer in ik heb al een jaar lang niet meer in een spiegel naakt naar me eigen gekeken.nu Angela ik hoop dat je me kunt helpen veel groetjes van marian uit Eindhoven.

      /   Reply  / 
  24. Janny

    Hoi Angela,
    1e kerstdag 2000,ben ik gevallen tijdens het dansen in een kantine waar ik toen op de camping stond,de pijn was enorm in m,n schouder,ze hebben me toen naar het locale ziekenhuis gebracht en de foto,s wezen uit dat mijn schouder verbrijzeld was,3 dagen heb ik daar gelegen zonder dat er daadwerkelijk iets aan me werd gedaan,na 3 dagen werd ik overgebracht naar het Erasmus mc en na diverse onderzoeken bleek het dat m,n zenuwen zwaar beschadigd waren en er een uitval was opgetreden,ik had binnen 24 uur geopereerd moeten worden om m,n zenuwen te behouden,ze hebben me wel geopereerd en de brokstukken aan elkaar gezet,na anderhalf jaar is er een schouderprothese geplaatst,maar ik kan niets meer met die arm,vingers zijn krom gegroeid en m,n rechterarm is voorgoed uitgeschakeld,dit heeft veel impact op m,n leven,van de een op de andere minuut is m,n hele leven op z,n kop komen te staan en lijd daar zowel fysiek als mentaal heel erg onder,ik ben een kluizenaarster geworden,durf me nergens meer in het openbaar te vertonen,dus ben hele dagen thuis en probeer toch nog te funcioneren,wat heel moeizaam gaat,overal heb je 2 handen voor nodig,zelfs de kleinste dingen,zoals schrijven,m,n haar doen,koken enz enz lukt me niet meer,ik heb altijd al met iemand hierover willen praten,maar met wie?niemand begrijpt je,je staat alleen en zo voel ik me ook,ALLEEN!!!!

      /   Reply  / 
  25. RTL4

    Lijkt wel of deze zeer DOMME mensen met hun zielige verhalen niet WILLEN luisteren. OPGEVEN KAN NIET VIA DEZE SITE, MAAR VIA RTL!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  26. Dory

    Angela,
    Een aantal jaren geleden zijn mijn vingers geamputeerd. Dit ten gevolgde van verbranding. Oorzaak:epilepsie.
    Een aantal keren geopereerd. Van te voren was duidelijk dat dit vaker moets gebeuren. Nu weer, maar geen arts wil er meer aan. (Ziet noodzaak) De ‘pijn’ blijft echter altijd. Vooral in mijn pink. Dit buiten de fysieke schade. Kunnen jullie mij op weg helpen?

      /   Reply  / 
  27. peter

    hallo angela
    vroeger krijg in 80 een auto ongeluk door ander zijn schuld daarna 17 jaar gewerkte hebben ben ik alles kwijt geraakt door opnieuw een auto ongeluk door ander zijn schuld en het ergste is tot dat je werkt er door kwijt geraakt en hebt er daarna alles aan gedaan om het tegen te
    gaan maar de dokotoren vertelde mijn dat het was uit het vorige ongeluk
    waar op ik toen zij hoe kan dat nou ik heb daarna het eerste ongeluk 17 jaar gewerkt maar hun vertelde mijn dat het gewoon met eerste ongeluk te mken hadt ik heb daarna geprobeert elf wat werkt te doen opnieuw in de autos te werken voor autos te poetsen of koerierdienst
    maar niets kwam er van te recht terwel nu in armen moede moet leven op je 56 jaar ik hoop astubief dat u mijn kan helpen met nieuwe start want zo kom ik er niet uit help me er mee astubief met ieuw begin

      /   Reply  / 
  28. matheeuwsen john

    heb mijn bericht gestuurd naar de redactie!
    even in het kort 14 jaar geleden van hoogwerker gevallen! daar door wao,en na een tijd eigenonderneming gestard. ben daar nu 10 jaar in actief! was me alles.Maar na tien jaar . Komen er weer klachten ~! uitval arm been hand. Ondraaglijke pijn!Toch maar door werken.Dokter en fisio en nog veel meer aangepakt!Ziekenhuis in en uit! operatie na operatie! fout in Ziekenhuis,pomp met morfine stuk!Ging in een keer leeg in mn lichaam! overdosis. was bijna dood! geven ze niet toe..Na paar weken weer klachten! Naar ander zhuis, 2 nekhernias. was proef! pijnpolie div keren injectie! laatste ging fout! Spoten in mn aders! ze wisten niet wat ze met me moesten. naar ander zhuis. radbout nijmegen,daar zeiden ze opereren aan nek. als het moet moet het! mn vrouw overspannen thuis na 2jaar ziekenhuis in en uit! En div fouten! bijna dood ervaring! en geen inkomsten! wat nu. we wisten het niet meer! hoe nu verder ik zelf ook veel medicatie,en depresie pilletjes! naar nijmegen en operatie ! had geen keuze meer. wilde al niet meer verder leven! dat wisten ze thuis en huis arts. ze durfde me niet meer alleen te laten! operatie is goed gegaan! bijna geen pijn meer! hoofd pijn en schouder een beetje nek af en toe als ik wat doe!
    bedrijf loopt niet zoals het liep,en ja ook niet gek!Maar wil nu weer voor mn gezin gaan zorgen. de kids me weer leuk gaan vinden. En dat ik samen met mn vrouw aan een toekomst kan gaan werken! hoop dat ze iets voor me kunnen betekenen?
    mvg john matheeuwsen

      /   Reply  / 
  29. Gerry Hammer

    Hallo Angela,ik schrijf deze brief voor mijn schoondochter.
    Zij heeft tot nu toe veel tegenslagen gehad in haar leven,uitgezonderd
    de relatie met onze zoon.
    In het totaal heeft zij vier x een keizersnede ondergaan.
    Daarbij is zij twee x een kindje verloren de ene was 7 maanden en 6 dagen en liep al vrolijk rond in zijn loopkar,de tweede is 5/bijna 6 jaar geworden.
    Nu heeft zij ook sinds enkele jaren ms en tobt erg met haar gewicht.
    Op haar buik heeft zij veel vet en littekenweefsel en haar borsten zijn ook niet mooi in verhouding.
    Het is een heel lief en zorgzame vrouw maar is vaak heel onzeker.
    Het verleden zal haar nooit loslaten maar met goede coaching en corrigering zal zij hopelijk het leven weer meer aan durven.
    In afwachting op antwoord groet ik je vriendelijk.
    Gerry Hammer

      /   Reply  / 
  30. Redactie Een Nieuw Begin

    Nog een allerlaatste keer voor de duidelijkheid, het heeft absoluut GEEN zin hier je verhaal neer te zetten. De redactie kan via deze site simpelweg niet reageren. Als je je wilt aanmelden voor Een Nieuw Begin kan je je verhaal mailen naar [email protected] of je aanmelden via http://www.rtl.nl/eennieuwbegin.

    met vriendelijke groet,
    redactie Een Nieuw Begin

      /   Reply  / 
  31. esther van der gragt

    Hallo Angela,
    ik schrijf deze brief omdat ik me geen raad meer weet, ik heb 2 kinderen die allebij uit huis zijn geplaatst in 2010, in 2011 ben ik me huis uit gezet door overlast, ik ben eigenlijk in een half jaar tijd alles kwijtgeraakt, ik had ben in 2006 naar een blijf van lijfhuis gegaan in groningen, en dus ver weg van me familie, ik heb een broer die ziek is en me ouders worden ook wat ouder me moeder heeft artrose en zou haar graag wat meer willen helpen, maar ik krijg geen woonruimte, ik probeer het overal, ik heb ook veel schulden en ik wil ook heel graag me kinderen bij me hebben, ik woon nu in Leek op een kamer, en me buren die proberen me vanaf het begin al weg te treiteren, de hulp die ik nu krijg geeft me niet wat ik nodig heb, ik wil uit deze ellende, is er iemand die mij kan helpen? Dit is mijn verhaal, in een korte versie.
    Ik hoop spoedig van u te horen.
    groet Esther van der gragt

      /   Reply  / 
  32. arjan

    Hoi Angela,
    Ik heb toen ik 22 jaar was een vrij ernstig auto-ongeluk gehad. De chauffeur is toen overleden en ik 3 maanden in coma. Ik wil je wel meer vertellen maar dat doe ik liever mondeling.
    Ik had het leven toch anders voorgesteld, groetjes arjan

    Ps ik kom ook uit alkmaar.

      /   Reply  / 
  33. R

    Waarom plaatsen mensen hier hele levensverhalen? Sorry, allemaal ontzettend vervelend om te horen.. maar dat hoort NIET thuis op een blog als deze. probeer contact te zoeken met het programma zelf, want dit zal echt geen succes hebben. Kan er uit zelfbescherming misschien wat aan gedaan worden, Herman?

      /   Reply  / 
  34. H.Pap

    Ik heb een vriendin d heeft een tijdje geleden een maag verklijning gehad nu ze is heel wat kilootjes afgevallen wat al heel mooi maakt nu heeft ze een heel naar gebit waar eignlijk wat aan gedaan moetworden
    ze is een vrouw in haar bloei van haar leven. dus wat zal ze dan weer mooi zjn.

      /   Reply  / 
  35. Joyce

    Mijn vriend R is pas 23 jaar en heeft dankzei de orthodontist nu De Wolf in z’n mond hij heeft geen spalkje gekregen omdat hij verhuisde en nu brokkelen zijn tanden allemaal af en elke avond schreeuwt hij het uit van de pijn asprientjes helpen niets tandartsen doen niets het zou fijn zijn als hij echt weer eens kan lachen

      /   Reply  / 
  36. RJ

    Het zal wel geen verband met elkaar hebben, maar mensen, doe eens wat aan de spelling, verschrikkelijk zeg.

      /   Reply  / 
  37. Klaas

    Ik zou graag iemand willen opgeven voor een nieuw gegin, maar kan de juiste link niet vinden. Hoop dat het op deze manier overkomt. Het gaat om Hilly Peterzon uit Workum. Ze heeft zo’n slecht gebid dat ze met de hand voor de mond lacht. Ik hoop dat ze in aanmerking komt voor jouw programma, ze heeft al zoveel beleefd en misschien nu nog wel. Wegens privicy kan ik haar adres hier niet opzetten, maar dat kan ik doorgeven wanneer jullie positief reageren. mvg Klaas Veenstra

      /   Reply  / 
  38. Pauli Schermer

    Graag zou ik je hulp willen vragen voor mijn zoon, die al jaren kampt met een heel slecht gebit, maar niet de middelen heeft en de moed mist om naar de tandarts te gaan voor een nieuw gebit.Hij heeft al verschillende keen een spoedbehandeling gehad en wacht telkens tot hij niet anders kan dan een tand of kies trekken.Dan moet hij wel omdat hij vergaat van de pijn. Als zijn moeder vind ik het moeilijk om dit te zien.Ik hoop vooral voor mijn zoon dat dit gaat gebeuren zodat hij weer een goedlachse man kan zijn die hij van binnen is Pauli Schermer van Biezen

      /   Reply  / 
  39. marion meuleners

    hallo angela
    Ik wilde je wat vertellen over mijn dochter zij is al uitgeschreven bij haar tandarts en nu zou ze heel graag een gebit willen hebben maar ze staat onder bewind wat al haar kosten betaalt en nog heel veel problemen met haar zelf heeft gehad nu vraag ik aan jouw wil jij haar daar zo snel mogelijk van af helpen Het is een leuke en gezellige meid en wil er alles aan doen voor haar een gezond gebit te geven
    met vriendelijke groet mmeuleners

      /   Reply  / 
  40. middel

    hallo angela ik heb een tante zeggen een fijne vent van 30 jaar en zou graag een vriendin willen maar hij durf niet op een mied toe te stapen zou jij mij daar mee kunnen helpen ik zou hem zo graag vrolijk zien grt antje middel

      /   Reply  / 
  41. middel

    graag per email

      /   Reply  / 
    1. middel

      middelwaarom krijg ik geen antwoord op de mail grt

        /   Reply  / 
  42. kitty

    hoi
    zou je me willen helpen met mijn leven weer een beetje op de rit te krijgen ,ik ben 55 jr en voor de 2de x weduwe ,iedereen beloofd je overal mee te helpen ,maar er is niemand als je ze nodig hebt ,kheb het heel zwaar en zie het leven soms niet meer zitten
    gr

      /   Reply  / 
  43. Martib

    Hallo met Martib.
    Ik heb wat moeten mee maken.
    Het staat op mijn website en u kunt wat zeggen via mijn mail of gastenboek.

    http://www.markel.nl

      /   Reply  / 
  44. Pingback: Kacheltje Angela Groothuizen doet Een Nieuw Begin | Zappen

  45. Marijke Kramer

    Beste Angela,

    Ik wil graag mijn moeder opgeven omdat ze al eigenlijk 5 jaar in een lastige situatie zit door een scheiding van mijn ouders.
    Ze heeft het hier echt al heel lang moeite mee.
    Ik kijk dit programma iedere week en ik vind het zo fantastisch wat je doet voor al die mensen!
    Ik hoop dat je contact met me opneemt!

    Groetjes,
    Marijke

      /   Reply  / 
  46. Imme kersting

    Hoi Angela , ik heb nu 9 jaar borsten dat moest ik zelf betalen van niets tot B gezet… Maar ik ben er nog lang niet… Ben veel depressief teveel, ik wil nu mijn verleden een plek gaan geven omdat ik geloof dat alles daar begonnen is….ik hoop dat jij me kan helpen…. Mijn leven nu gaat niet meer leef van een uitkering al vanaf mijn 18 de.. Ben ook depressief vanaf mijn 18 de ben op mijn 24 ste afgekickt van 90 mg medicijnen afgekickt in 3 jaar tijd… Ik zou me erg graag weer mijn verleden willen laten rusten en stoppen met roken als ik pillen probeer om te stoppen word ik weer depressief en daar wil ik echt vanaf… Kunnen jullie me helpen

    Alvast bedankt Gr. I kersting

      /   Reply  / 
  47. alex tempelmansplat

    ik heet alex en ken een vrauw die heel veel heeft mee gemaakt
    zij heest op sexgebiet veel mee gemaakt als kind van 6 jaar
    ik wil haar graag helpen maar heb meer hulp nodigze is als kind zo erg behandelt dat wil je niet weten ik wil haar graag een goede steun in de rug geven haar pasie is fotor grafie ik ben haar aan het helpen maar ze heeft meer hulp nodig om als goed neer te zetten ik wil graag het verhaal aan julie vertelen aub neem met mij contak op of bel mij 0652264921aub

      /   Reply  / 
  48. alex tempelmansplat

    haar mishanderling is heel ver gegaan als je het woord sex zegt klap ze in een als je haar aan raak doe ze een spap terug haat lichaam is kapot gemaakt ze is zo beschadig dat wil je niet weten ik wil haar graag op de gode weg brengen en haar pasie geven fotor zaakje en daar ben ik mee bezig maar het vrauwtje hoet goed in haar fel zitten om dat te hinnen doen bel mij ik wil graag als vetelen nog maals mijn nr 0652264921 hoor graag aub .

      /   Reply  / 
  49. Fiet van Holstein

    Angela,ik hoorde van je programma en dacht,dit is het!ik ben een vrouw van 52 jaar jong.in mijn jeugd al veel meegemaakt wat niet zo leuk is.in mijn trouwen vier kinderen tijdens de zwangerschap in latere stadium,verloren,dus zat ik er al helemaal doorheen,maar je moet verder,dan komt door de trauma,reuma geconstateerd met vermoeidheidsyndroom,dus heftig,en als je kinderen groter worden ook je man nog eens verliefd wordt op een andere vrouw!de scheiding kan ik niet verwerken omdat ik me zo machteloos voel dat ik niet alles kan en niet alle baantjes kan uit voeren zit ik ook financieel krap.al met al heel veel ellende.en moet eigenlijk aan de anti-depresivia maar hier ben ik al een jaar vanaf en heeft dit na de laatste zwangerschap die fout afliep moeten slikken.nu ben ik zover dat ik eigenlijk mijn bed niet meer uit wil komen en daarom zou het zo fijn zijn als U er voor mij kan zijn en kijken of er een toekomst is.ik moet iets anders gaan doen en een hele omekeer,maar kom er niet alleen uit.omdat ik zoveel meegemaakt heb,kunnen andere mensen mij niet helpen,wilt u dit alstublieft serieus nemen en ik hoop wat van u te horen.met vriendelijke groet Fiet

      /   Reply  / 
  50. Angela Wels

    Ik wil graag een mail sturen voor het programma Een nieuw begin.
    Ik heb gemaild naar [email protected] maar kon hem niet versturen
    Is dit nog wel het juiste adres?
    Graag uw antwoord
    Vriendelijke groet
    AngelaWels

      /   Reply  / 
  51. henneke

    ik heb alle vragen ingevuld op de site voor aanmelding en daarna moest ik een account aanmaken ik heb dit gedaan maar is mijn aanmelding nou wel of niet verstuurd? ik heb geen bevestiging gehad van de aanmelding voor een nieuw begin wel van mn account dat deze geactiveerd is en verzonden

      /   Reply  / 
  52. Meri

    Halo Angela,ik kijk graag naar niuwe begin en ik zou graag in aanmerking willen komen ik wacht ongeduldig !tot U mij mailt dan zou ik mijn verhaal aan u laten horen Gr Meri

      /   Reply  / 
  53. Anita

    Wil graag me beste vriendin opgeven bij een nieuw begin met Angela

      /   Reply  / 
  54. wilma peters

    graag zou ik een brief willen schrijven over iemand maar ben slecht op de computer stuur svp een normaal adres zodat ik een brief kan sturen groetjes wilma

      /   Reply  / 
  55. presylia

    ik zou graag mijn moeder op willen geven voor een nieuw begin om dat zij telkens terug valt in haar oude verleden

      /   Reply  / 
  56. manja

    hoe kan ik me opgeven voor een nieuw begin kan het niet vinden….groetjes manja

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>