Winston Gerschtanowitz in beeld voor presenteren X Factor

Het zou zomaar kunnen dat Winston Gerschtanowitz de nieuwe reeks X Factor presenteert. Dat vertelt zenderbaas Erland Galjaard in het AD. “Als het agendatechnisch lukt, gaat koningskoppel Wendy en Martijn dat presenteren. Anders denk ik aan Winston en dan met een andere vrouw.” Al tijden wordt er volop gespeculeerd over de presentatie van de talentenjacht, nadat Wendy en Martijn lieten doorschemeren te druk te zijn voor X Factor. De laatste tijd lijkt het er op, dat ze toch gewoon het amusement presenteren.

Veel heeft te maken met de dramaseries die Wendy en Martijn opnemen. In het najaar van 2013 moet De Man met de Hamer op de buis komen, waarin Martijn zijn acteerdebuut maakt naast vader Jeroen Krabbé. Wendy is juist even klaar met filmen voor Ushi en Moordvrouw.

Over het nieuwe seizoen van X Factor zegt de zenderbaas nog: “Verder mogen dj’s en rappers meedoen, de jury verandert – nee, ik zeg nog niet hoe – en we zullen zorgen voor een andere muziekkeuze. Dat kandidaten niet tien keer I Will Survive van Gloria Gaynor zingen.”

Zie ook:
- RTL wil Ali B ook inzetten als jurylid X Factor
- Acteerdebuut Martijn Krabbé naast vader in RTL-serie
- Ook dj’s, rappers en singer/songwriters in X Factor
- RTL in 2013 definitief terug met X Factor
- Wendy wil ook X Factor; geen vrees overexposure
- Erland Galjaard wil Wendy en Martijn op X Factor 2013
- Ook Angela Groothuizen wil X Factor presenteren
- Gordon wil X Factor presenteren, Joling in jury

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Winston Gerschtanowitz in beeld voor presenteren X Factor

  1. Lia

    Wat nou, koningskoppel? Galjaards visie is mss gekleurd, maar gisteren een stukje #tvoh gekeken en de presentatietechnieken van Wendy zijn nog steeds tenenkrommend. Die gemaakte maniertjes, dat betuttelende nasr de kandidaten toe en het is overduidelijk dat ze haar teksten van de autocue opleest. Vreselijk.

      /   Reply  / 
    1. Bart

      Ben ik wel met je eens. Wendy is wel wat betuttelend. Martijn daarin tegen vind ik harstikke goed. Het programma past precies bij hem. Het enthousiaste van hem, super!

        /   Reply  / 
  2. Zayn

    Waarom moet het altijd een koppel zijn? Laat Winston het lekker zelf doen. In UK doen ze het ook met een zeer goede presentator.

      /   Reply  / 
  3. edward

    ik ga voor winston lijkt mij echt eens leuk andere presentatie tezien op x factor word mee 1 tonig alleen maar wendy en martijn

      /   Reply  / 
  4. Gtstfan!

    Winston zou wat mij betreft dit goed kunnen doen.
    Leuke, spontane presentator! Ik zie het hem nog wel doen, alleen of met een andere goede presentatrice naast hem.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>