RTL werkt aan terugkeer tv-duo Geer en Goor

Het zit er echt aan te komen: de terugkeer van ‘Geer en Goor’ op de Nederlandse televisie. RTL 4 werkt aan een nieuw programma met het duo. Dat kan nu Gerard Joling niet langer exclusief onder contract staat bij SBS 6. Het wordt geen tweede Over de Vloer, maar wat het dan wel wordt? De heren mogen daar nog niets over zeggen.

In Life4You worden Gerard en Gordon geconfronteerd met de vraag of de geruchten waar zijn. “We kunnen het nou toch wel gewoon zeggen?”, vraagt Gordon zich hardop af. “Jij roept altijd al heel veel!”, ketst Gerard ‘m terug. Gordon: “Ja, er komt een programma van ons twee. Bij RTL 4. Het geld is al overgemaakt.”

De RTL-presentator vervolgt: “Het wordt zoiets als we gedaan hebben. Het wordt heel erg leuk. Nee, we mogen er niets over zeggen.” Gerard vult hem aan: “Ik verschiet helemaal van kleur, ik mag er niks over zeggen.”

‘s Avonds bij Eva Jinek vertelt Gerard nog: “Ik hoor wekelijks dat Over de Vloer terug moet komen, dat zal Gordon ook horen. Het is alweer bijna vijf jaar geleden, maar de serie heeft het enorm goed gedaan op dvd en tv. Ik weet niet of het nog zou werken, misschien in een iets ander concept.”

Joling is er van overtuigd dat een nieuwe serie gepaard gaat met de nodige strubbelingen. “We zijn allebei extravert en erg aanwezig. En we willen over elkaar heen gaan als het aankomt op grappen en grollen. Je kan over Gordon zeggen wat je wilt, maar die man heeft enorm veel humor en is echt heel intelligent. Ik moet daarom gillen. Ik denk dat ik ook het allerbeste publiek voor Gordon ben geweest.”

Zie ook:
- Gordon zet zinnen op eigen comedyserie
- ‘Nooit meer Joling en Gordon over de Vloer’
- Gerard Joling was furieus om houding SBS 6
- SBS en Joling spreken intentie uit voor verdere samenwerking

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “RTL werkt aan terugkeer tv-duo Geer en Goor

  1. T.E.D.

    ohw god! Snappen ze het dan echt niet? Maak gewoon een 4e seizoen over de vloer! Dat werkt, dat scoort na GTST zeker 2 mln kijkers… pffff

    Zei Erland ooit niet never change a winning team?

      /   Reply  / 
  2. mark

    ik heb ze gisteren gezien bij die show van carlo en irene, maar vond het een sneue vertoning. En dan die carlo en irene die helemaal in een deuk liggen om helemaal niets… wat een afgang!

      /   Reply  / 
    1. Robin

      Ik vond Life4you gisteren heel flauw en rommelig..

        /   Reply  / 
  3. vinn

    Dit wordt een hit! Had ook nog grappig gweest om een seizoen te maken met Geer en Goor vs. Pat en Paay of juist Pat en Geer bij elkaar en Goor en Paay

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>