Candy Dulfer in beeld voor jury X Factor

Ali B, Gordon, Angela Groothuizen en Candy Dulfer. Dat zou zomaar de jury voor de nieuwe serie X Factor kunnen zijn, volgens RTL Boulevard althans. Het programma hoort de naam van Candy rondzingen. Een verrassende keuze, aangezien zij vooral muzikant is. En aangezien de inschrijving dit seizoen specifiek ook is geopend voor dj-talent, singer/songwriters en rappers. Dan had een artiest uit die hoek niet vreemd geweest. Candy is wel iemand die geen blad voor de mond neemt en dus voor vuurwerk kan zorgen in X Factor.

Inmiddels is de exit van Eric van Tijn en Stacey Rookhuizen bevestigd. “Het is niet van tevoren met me besproken dat het voor mij zou ophouden”, vertelt Eric in De Telegraaf. “Maar omdat ik nu eenmaal door mijn werk als producer veel contacten in de muziekwereld heb, wist ik al heel lang met wie ze allemaal spraken. Toen sijpelde bij me door dat er een en ander bij X Factor zou gaan veranderen. Wat ik ervan vind? Nou, eigenlijk haal ik mijn schouders op en ga weer door. Het is wat het is.”

Ook Angela reageert in de krant. “Stacey zou er nu meer klaar voor zijn om in de jury te zitten, omdat ze een enorme groei heeft doorgemaakt. Ze was nog zo jong toen ze net bij X Factor kwam. En Eric zal ook wel genoeg andere projecten hebben lopen. Maar laten we eerlijk zijn, het is niet leuk als een ander de knoop voor je doorhakt. Dat is mij immers – hoe zeer je het een ander ook gunt – bij The Voice of Holland gebeurd. Dat de bezetting bij X Factor nu ook verandert, tempert mijn blijdschap over de terugkeer van de show.”

Zie ook:
- Gordon terug in jury X Factor, Ali B gaat voor tactisch
- Winston Gerschtanowitz in beeld voor presenteren X Factor
- RTL wil Ali B ook inzetten als jurylid X Factor
- Ook dj’s, rappers en singer/songwriters in X Factor
- Gordon wil X Factor presenteren, Joling in jury

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Candy Dulfer in beeld voor jury X Factor

  1. mark

    ik ben niet overtuigd van deze jury. Wellicht valt het mee maar het lijkt me niets.. Heb al niets met rappen dus van mij mag dat onderdeel sowieso weg..

      /   Reply  / 
  2. samantha

    idd dat rappen hoeft voor mij ook niet jammer dat het ook bij in komt , denk dat ik maar oversla

      /   Reply  / 
  3. Kayl

    Ik heb veel respect voor Candy.
    Echter snap ik de keuze van RTL niet, mocht dit het geval zijn. Onlangs las ik dat ze met X-Factor zich willen richten op de jongeren. Voor de meeste jongeren, tieners/begin20ers, is Candy naar mijn weten totaal onbekend. Kies dan een vrouwelijk artiest die jonger is (mid 20). Neem voorbeeld aan US en UK X-Factor (Demi Lovato en Tulisa/Cheryl Cole). Ik zelf vind Eva Simons een geschikt persoon. Ze is jong, hitmaker en ze heeft het hele traject meegemaakt van Talentenjacht (inclusief het feit dat de kandidaten na de show in het niet vallen. Maar zij is eruit geklommen en is nu een internationale artiest)

    Maar ik kan het missen hebben.

      /   Reply  / 
  4. rtd

    denk dat RTL deze keer de plank misslaat… zowiso Ali B in de jury…. en dan het onderdeel Rappen en Dj…

    heb zo me twijfels..

      /   Reply  / 
  5. rtd

    zie liever een programma ala Killer Karaoke… ( amerikaans programma gepresenteerd door Steve-O ) zie het programma hier op zaterdag avond wel scoren.. presentatie in handen van Winston…

      /   Reply  / 
  6. Kayl

    Is er al meer duidelijk over het vierde jurylid? (Candy??)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>