Irene Moors gaat Verbouwen Zonder Grenzen

Irene Moors krijgt een (redelijk) nieuw programma bij RTL. In Verbouwen Zonder Grenzen gaat Moors Nederlanders in het buitenland helpen met het verbouwen van hun huis en alle problemen die dat met zich meebrengt. Het programma werd eerder aangekondigd als het nieuwe seizoen van Bouwval Gezocht. Moors zou hierbij Peter van der Vorst opvolgen, die de eerdere seizoenen voor zijn rekening nam. Blijkbaar is ervoor gekozen het programma in de nieuwe setting ook een nieuwe naam te geven.

De Nederlanders in het buitenland hebben te maken met grote verbouwingen, waarbij ze tegen veel problemen aanlopen: moeizame communicatie met plaatselijke aannemers, te krappe budgetten, bouwstress en onderlinge ruzies. Als de verbouwing eenmaal klaar is, komt er een taxateur langs om te bepalen wat het heeft opgeleverd, zo meldt het AD.

Moors wordt in het buitenland bijgestaan door bouwkundige Bob Sikkes. Het nieuwe programma is vanaf dinsdag 26 februari wekelijks te zien bij RTL 4.

Zie ook:
- Irene Moors: Vanaf januari 2013 word je gek van mij
- RTL stuurt Irene Moors op reis voor Bouwval Gezocht

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Irene Moors gaat Verbouwen Zonder Grenzen

  1. Martijn

    Heb de promo gezien. Dit gaat echt mooie televisie opleveren alla ik vertrek.

      /   Reply  / 
  2. samantha

    Leuk kijk er weer naar uit

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>