Nick Schilder wil Bløf-zanger Paskal Jakobsen als opvolger

Nog geen 24 uur nadat Nick & Simon bekend hebben gemaakt te stoppen met The Voice of Holland is het speculeren over de opvolgende coaches begonnen. Nick Schilder schuift zelf Paskal Jakobsen naar voren, maar tipt ook Ilse deLange, Guus Meeuwis en Alain Clark. En in hoeverre is plaatsgenoot Jan Smit beschikbaar als coach?

De Telegraaf oppert ook nog een leuke suggestie: Acda & De Munnik. Want met een nieuw duo blijf je de unieke dubbele stoel houden, al is dat natuurlijk geen noodzaak.

Nick bij 538: “Ik denk dat Paskal heel geschikt is. Hij is communicatief heel vaardig, heeft veel ervaring in de business en heeft goede humor. Maar ik weet niet hoe hij er zelf over denkt. Het is ook totaal niet aan mij.” Paskal heeft eerder al in de jury van het Junior Eurovisie Songfestival gezeten. Ook leverde hij eens een liedje voor een kandidaat van het liedjesevenement.

Guus Meeuwis zou vanuit RTL gezien een logische stap zijn. Hij is nu al teamcaptain bij Ik Hou van Holland, wat zijn eerste echte tv-klus betekende. Daarvoor is hij beloond met de Talent Award bij het Televizier-ring Gala. Alleen heeft Guus dat tv-werk nooit uitgebouwd. Bij Life4You gaf Guus toevallig deze zondag nog aan weinig te voelen voor een plekje in de draaiende stoelen. Guus, die voor de eerste serie is benaderd, zegt nog vaak onzeker te zijn als artiest en in die hoedanigheid vindt hij het lastig kandidaten te coachen.

Nick & Simon verkeerden tot voor kort in de veronderstelling dat ze ook in 2013 The Voice of Holland zouden doen. Maar de agenda van het zangduo loopt vol met andere projecten. “The Voice zit in ons hart, we waren er bij betrokken toen het nog in de kinderschoenen stond, The Voice niet meer was dan een A4′tje bij John de Mol. Het was een lastige beslissing. Ik vind het nog steeds lastig als ik er over praat.”

The Voice-bedenker John de Mol vatte het slechtnieuwsgesprek goed op. “Hij snapte het helemaal. Nee, hij heeft niet geprobeerd ons aan boord te houden. Misschien zag hij het aankomen, dat weet ik niet. Voor het programma is het ook goed, een nieuw gezicht. Dat zag je bij Trijntje. Er ontstaat meteen een heel nieuwe dynamiek tussen de coaches.”

Overigens denk ik dat de Volendamse manager Jaap Buys wel heeft afgetikt dat iemand anders uit zijn artiestenstal naar voren wordt geschoven. Jan Smit in The Voice of Holland 2013? Het zou mij geenszins verbazen.

Zie ook:
- Aderlating voor The Voice of Holland: Nick & Simon stoppen
- Vermoeide Nick Schilder maakt The Voice of Holland af
- Nick & Simon minderen tv-werkzaamheden
- Nick & Simon Big in Japan loopt jaar vertraging op
- Nick & Simon slaan De Zomer Voorbij jaartje over
- Vele tv-werk Nick & Simon ‘gevoelig punt’

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nick Schilder wil Bløf-zanger Paskal Jakobsen als opvolger

  1. rtd

    denk dat niemand Nick en Simon kunnen overtreffen of evenaren…

    Als er iemand uit Volendam komt te zitten, dan haken vele mensen af… Al denk ik dat dat zowiso wel het geval is..

    de chemie van Nick, simon en van Velsen was erg leuk!

      /   Reply  / 
  2. Robin

    Jan Smit als TVOH-coach aub niet zeg!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>