Vermoeide Nick Schilder maakt The Voice of Holland af

De derde liveshow van The Voice of Holland afgelopen vrijdag. In Studio 22 heerst een gemeen virusje waardoor de halve crew loopt te snotteren. Marco Borsato klonk zelf tijdens zijn poliep niet zo slecht bij stem, maar betrad wel het podium om de opening te verzorgen met de andere coaches. Team Nick & Simon werd echter vertegenwoordigd door Simon en adviseur Gordon Groothedde. Nick had een griepje, zo werd gesteld.

Dat blijkt nu wel iets meer te zijn. De zanger is ernstig vermoeid en schroeft daarom zijn activiteiten danig terug. Wel is het de bedoeling dat hij de laatste drie shows van The Voice of Holland afmaakt.

Het management brengt het nieuws maandagavond naar buiten. “Nick zal zich de komende tijd beperken tot het deelnemen aan de laatste liveshows van The Voice Of Holland en het verzorgen van optredens. De andere activiteiten van Nick & Simon die op het programma stonden, zijn in samenspraak met de artsen uit voorzorg voorlopig geschrapt.”

Het is dan ook wel erg veel geweest voor Nick & Simon. Eerder zeiden ze De Zomer Voorbij al af, opnames voor Big in Japan werden uitgesteld door een voorhoofdsholteontsteking, waardoor er absoluut niet gevlogen mocht worden. Wijs besluit dus om nu nog meer gas te minderen.

Zie ook:
- Nick & Simon minderen tv-werkzaamheden
- Nick & Simon Big in Japan loopt jaar vertraging op
- Nick & Simon slaan De Zomer Voorbij jaartje over
- Vuurdoop zaterdagavondamusement Nick Tegen Simon
- Vele tv-werk Nick & Simon ‘gevoelig punt’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>