Nick & Simon slaan De Zomer Voorbij jaartje over

De Tros stuurt zijn Volendamse vrienden deze zomer weer op vakantie voor De Zomer Voorbij, zij het in gewijzigde samenstelling. Nick & Simon hebben besloten een jaartje over te slaan. Nick Schilder is omstreeks de zomer uitgerekend opnieuw vader te worden, hij kiest ervoor die periode met zijn vriendin door te brengen. Simon Keizer heeft daarop besloten ook weg te blijven. Het vele andere tv-werk van het duo zal ongetwijfeld hebben meegespeeld in het nemen van het besluit.

Jan Smit, de 3js en vaste medewerkers als Kees Tol, Jaap en Aloys Buys krijgen wel versterking in de vorm van De Zomer Voorbij-veteranen Coen & Sander. Zij maken gedurende de hele opnameperiode De Coen & Sandershow vanuit het buitenland. Waar De Zomer Voorbij 2012 wordt opgenomen en welke muzikale gasten er zijn, wordt later bekendgemaakt.

De Zomer Voorbij werd altijd op zondag uitgezonden, met wekelijks tussen de 700 duizend en 1 miljoen kijkers. Dit najaar verhuist de titel naar de woensdagavond, waar Nederland 3 al geruime tijd muzikale programma’s als Ali B op Volle Toeren, Studio 9 en Nick & Simon: The American Dream uitzendt.

Zie ook:
- Vele tv-werk Nick & Simon ‘gevoelig punt’
- Nick & Simon verheugen zich op sushi voor Big in Japan
- Coen & Sander op herhaling in Jan Smit: De Zomer Voorbij

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nick & Simon slaan De Zomer Voorbij jaartje over

  1. vinn

    Zou zomeer eens kijkers kunnen kosten denk ik zomaar.
    Ik heb het nog nooit gezien maar Nick&Simon zijn toch wel publiek lievelingetjes.
    Mischien maar Linda de Mol mee vragen …

      /   Reply  / 
  2. H E Winter

    Ik denk dat De Zomer zelf daar erg blij mee is dat ze een jaartje overslaan. Kan De Zomer eindelijk Weer eens goed voor de dag komen in 2012.

      /   Reply  / 
  3. prinsesjurk1

    hoe gaat met jou en jij en fan nick en simkn en de zomer voorbij de uitzending gemist.

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Nieuwe muziekshow NL3 in première: Hit the Road | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>