Bert van der Veer in Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPs

De komst van Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPs heeft heel wat voeten in de aarde gehad. Telkens lukte het RTL niet om een groep BN’ers te vinden die wel aan partnerruil willen doen voor het oog van de camera. Maar het is toch gelukt een club bekendere mensen bereid te vinden. Vanaf mei is de show elke donderdag te zien op RTL 4.

De acht stellen die de opnames inmiddels al achter de rug hebben zijn Henk & Louise Schiffmacher, Kim Kötter & Jaap Reesema, Pauline Wingelaar & Harmen Bisschop van Tuinen, Bert van der Veer & Judith Osborn, Mick & Pascale Harren, Willibrord Frequin & Gesina Lodewijkx, Andy van der Meijde & Melisa Schaufeli en Rosalie van Breemen. Voor de overige vier stellen moeten de opnames nog beginnen. Zij weten van te voren niet in welk huishouden ze terecht komen en daarom kunnen zij nog niet bekend worden gemaakt.

De eerste dagen moet de vrouw zich houden aan de regels van het huis, maar de laatste dagen krijgt de gastvrouw het recht om zelf de lakens uit te delen en de dingen naar haar eigen hand te zetten. Na een week volgt de hereniging met het eigen gezin en confronteren de koppels elkaar met hun ervaringen. Komen ze tot de conclusie dat het gras groener is aan de overkant of rennen ze gillend terug naar huis en realiseren ze zich dat ze toch heel blij zijn met wat ze hebben?

Zie ook:
- RTL definitief met Jouw Vrouw Mijn Vrouw Vips
- Sterren weer benaderd voor Jouw Vrouw, Mijn Vrouw Vips
- Vip-versie Jouw Vrouw Mijn Vrouw weer gestrand
- RTL in 2012 met BN’er-versie Jouw Vrouw, Mijn Vrouw
- Bauer bedankt voor VIP-versie Jouw Vrouw, Mijn Vrouw

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Bert van der Veer in Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPs

  1. JP

    Is het heel erg dat ik de meeste ‘VIPs’ niet ken?

      /   Reply  / 
  2. Laila

    Bekende Nederlanders? Ik ken er bijna geeneen van!

      /   Reply  / 
  3. Mark

    Dat ligt echt aan jullie. Jullie leven blijkbaar onder een steen of kijken nooit tv.

      /   Reply  / 
  4. Den

    Het zijn geen gigantische a-sterren natuurlijk maar wat verwacht je met dit soort programma’s? dat Marco Borsato of Linda de Mol mee gaan doen?? Ik ken alle bners trouwens ook en het lijkt me wel leuk om naar te gaan kijken!

      /   Reply  / 
  5. Taher

    Mijn pijpje is zoek

      /   Reply  / 
  6. Nance

    Pijpje gevonden!

      /   Reply  / 
  7. Taher

    niet in m’n broek

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>