Barbie en Michael vrezen einde samenwerking RTL

Ze zijn de grootste reality-sterren die televisie de afgelopen jaren heeft voortgebracht: Barbie en Michael. En daar dreigt nu een einde aan te komen, vreest het paar zelf. Michaels aanhouding op verdenking van wapen- en drugshandel werpt een schaduw over het glamourleven van de Hagenezen. Michael: “Ik weet dat ik onschuldig ben. Maar het spookt ook door mijn hoofd dat het in één klap over en sluiten is, als ik toch door de rechter word veroordeeld.”

Barbie en Michael hebben al besloten weer te willen verhuizen, ze voelen dat ze worden zwartgemaakt door hun nieuwe buren. Michael vertelt in De Telegraaf: “Ons nieuwe huis is fijn, maar de nieuwe buurt is lastig. Mensen bellen hier al de politie als je de vuilnisbak een keer per ongeluk te vroeg buiten zet. Ze zeiden op het politiebureau dat er talloze zogenaamde M-meldingen voor burenoverlast over ons waren binnengekomen.”

RTL zegt overigens eerst de uitkomst van het justitieel onderzoek af te wachten, alvorens een besluit wordt genomen over de samenwerking met Barbie en Michael. De soaps met Barbie vormen de best scorende programma’s op RTL 5.

Michael zelf lijkt vertrouwen te hebben in de toekomst. “Nou, ik heb slecht nieuws voor iedereen die loopt te gniffelen over onze problemen en zegt dat Barbies carrière voorbij is omdat twee adverteerders hebben afgehaakt: van ons is Nederland nog lang niet af!”

Zie ook:
- Barbie naar de rimboe voor RTL 5?
- RTL 5 noodgedwongen pionier door veranderend kijkgedrag6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Barbie en Michael vrezen einde samenwerking RTL

 1. Levy

  Jammer genoeg zijn we inderdaad nog lang niet van ze af. Ik vraag me echt af wat er zo leuk os aan deze irritante aandachtzoekende mensen. Waarom wordt er altijd alleen aandacht besteed aan de domme onder ons?

    /   Reply  / 
 2. Peter

  Welnee, die zijn volgend seizoen gewoon weer op de buis hoor. Het zou wel erg dom zijn om ze te dumpen. RTL 5 draait om hun, dat moge duidelijk zijn gezien de kijkcijfers van hun shows.

    /   Reply  / 
 3. Skipper

  Zo dom is ze nied. Samant wind iedere keer van me met Scrable

    /   Reply  / 
 4. isa

  Ik zie veel negatieve commentaren over dit vreselijke stel. Ik vraag me af wie dit werkelijk nog leuk vindt. Waarschijnlijk zijn dat “gelijkgestemden” met het IQ van een ongeverfd tuinhekje. Ik hoop dat dit stel vanaf nu idd in de luwte blijft, of zoals die vroegere “tokkies” worden afgeserveerd.

    /   Reply  / 
 5. Sterretje

  Barbie eruit, Jokertje erin!

    /   Reply  / 
 6. Benjamin040

  Samen hebben ze het IQ van een vuilnisbak. Het is alleen jammer dat hun beiden ook al zet je ze buiten ze vanzelf weer binnenkomen en dat de vuilnisbak nog het fatsoen heeft om buiten te blijven totdat je het ophaalt. Nu ik erover nadenk zou het goed mogelijk zijn dat een vuilnisbak een hoger IQ heeft dan hun beiden samen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>