Kijkcijfers De Man met de Hamer essentieel voor Martijn

Groepsfoto_2_uitgesneden_pressroom-575-385-668-385-37-0-574-385_575_385_c1De eerste dramaserie die RTL dit nieuwe seizoen in de markt zet, is De Man met de Hamer. Het is het project waarin Martijn Krabbé met zijn vader Jeroen acteert. Een project van zeven maanden hard werken. “Toen we de serie aan het draaien waren, zeiden we tegen elkaarL ‘Als het een succes wordt, komt er misschien nog een seizoen. Allemachtig’”, aldus Martijn. De RTL-ster hoopt evengoed vurig dat De Man met de Hamer een vervolg krijgt.

In eerste instantie wilde de presentator er niks van weten, verklaart hij in Veronica Magazine. “Ik heb het zo lang mogelijk uitgesteld om over acteren met mijn vader na te denken. Het ging in etappes. Eerst ging het om de proefaflevering, toen kwam de beslissing om er nog negen te maken en straks komt ineens de afrekening: de maandagochtend na de eerste uitzending. De kijkcijfers.”

RTL is een commerciële zender, de kijkcijfers zijn essentieel. “Als het helemaal met de grond gelijk gemaakt wordt, maar er kijken heel erg veel mensen naar, ben ik dik tevreden. Heus, het gaat mij om de kijkcijfers! Ook omdat ik wil dat er een tweede serie komt. Als is het voor mezelf, ik ben zo benieuwd hoe het verder gaat! De cliffhanger van aflevering tien is namelijk zo spannend. Alleen al daarom moet die serie door.”

Wat RTL vertelt over De Man met de Hamer: “Na ruim twintig jaar afwezigheid staat de energieke Kasper totaal onverwacht op de stoep bij het veilinghuis van zijn vader. Die is op zijn zachts gezegd onaangenaam verrast. Kasper vertrok destijds om duistere redenen met de noorderzon naar het buitenland, maar wil nu graag – tot groot ongenoegen van zijn vader – zijn leven in Nederland weer oppakken. Terwijl zich tussen de twee een haat-liefdeverhouding ontwikkelt, wordt stukje bij beetje ontrafeld wat zich vroeger in de familie heeft afgespeeld en wat de werkelijke reden is dat Kasper ooit halsoverkop zijn ouderlijk huis heeft verlaten.

Beide heren blazen los van elkaar regelmatig even stoom af in koffiehuis Van Baaren, waar het bemoeizuchtige echtpaar Greetje en Tonnie van Baaren de scepter zwaait. Greetje doet naast haar werk in het koffiehuis ook huishoudelijk werk bij Arend.”

De Man met de Hamer, 21.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- Jeroen Krabbé wilde Man met de Hamer niet bij RTL
- Jeroen Krabbé: Martijn al snel volleerd acteur
- Dramaserie Martijn Krabbé heet De Man met de Hamer
- Acteerdebuut Martijn Krabbé naast vader in RTL-serie

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Kijkcijfers De Man met de Hamer essentieel voor Martijn

  1. Moos

    Geweldige leuke serie, heb genoten en kijk uit naar volgende week weer een nieuwe aflevering!

      /   Reply  / 
  2. ans

    Superrrrrr serie,,,Jeroen je kan het…hoop dat er nog meer series aan komen..en niet omdat je de vader van bent…..maar omdat je goed bent.

      /   Reply  / 
  3. ans

    Superrrrrr serie,,,mathijn je kan het…hoop dat er nog meer series aan komen..en niet omdat je de vader van bent…..maar omdat je goed bent.

      /   Reply  / 
  4. Tineke Schuilenburg

    Ik had al het vermoeden dat het wel leuk zou zijn, wat een droge humor, Eindelijk eens een serie die de moeite waard is om naar te kijken, nu al verlang ik naar de tweede aflevering, gelukkig kan ik het nog een keer kijken,

    Geweldig die zwarte humor tussen vader en zoon, was eigenlijk bang dat het zoiets was als “hallo pa ban lutz” .die was ook leuk ,maar deze serie mag voor mij lang doorgaan.Ook fijn dat er geen reclame tussen zat..Martijn lijkt niet alleen op zijn pa maar kan ook nog acteren ook.
    Martijn geweldig hoor, het zit in je bloed , hoop dat jullie veel kijkers hebben, net zoveel als boer zoekt vrouw, dat is jullie derrie waard.

    Tineke Schuilenburg Barendrecht

      /   Reply  / 
  5. Tineke Schuilenburg uit Barendrecht

    Martijn , ik zie je vader nog in zijn begin carrière , je doet het net zo goed als hij toen, ik denk dat jullie net zoveel kijk cijfers gaan trekken als ” boer zoekt vrouw” ik heb er maar 1 woord voor geweldig , lekkere zwarte humor,en gelukkig zonder reclame, ik ga het van fe week op mijn i-pad nog eens kijken, op naar de gouden televisiereclame ring , Wedden!

      /   Reply  / 
  6. Hilda Slief uit Apeldoorn

    Geweldige serie eindelijk weer iets moois op de TV.
    Beter dan al die zuipen en vol lelijke taal series.
    Zo vol humor en geweldig Jeroen.
    Je groeit en groeit maar in alles wat je doet.
    Maar met zulke sterke tegenspelers wordt je gedragen.
    Het is net zo als je met een partner danst die meer ervaring heeft dan jij zweef je ook over de dansvloer.
    Genoten!!!

      /   Reply  / 
  7. lisette

    Ook ik heb genoten van een hele leuke 1e aflevering.
    Dat Jeroen kan spelen wisten we al, maar zoonlief is ook zeer sterk en naturel.
    Ook hulde voor de andere twee kanjers!
    Ga zo door, zonder reclameblokken!!

      /   Reply  / 
  8. patricia

    balen!!! wegens ziekte de aflevering gemist. dus ik dacht: kijk ik m op uitzending gemist mooi niet dus mag meteen betalen weet iemand of hij word herhaald ???

      /   Reply  / 
  9. Lisette

    Ik heb genoten! Wat een heerlijke serie om te volgen. Baal dat het af is en hoop vurig op vervolg.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>