Zware munitie RTL 4: TV Kantine, All You Need en Improvisatieshow

tv kantine 2014
RTL 4 opent het nieuwe jaar met flinke munitie op zaterdagavond. De TV Kantine en All You Need Is Love, allebei winnaars van de Televizier-ring, moeten de kijkers weghouden van André van Duin en de nieuwe dramaseries Ramses en Heer & Meester van de publieke omroep. Op de late avond wordt een gepimpt De Grote Improvisatie Show ingezet, waarbij Froukje de Both de leidende rol van Jojanneke van den Berge overneemt. Maar ook De TV Kantine is flink op de schop gegaan. Vertrouwde typetjes als Kim Holland en Maik de Boer zijn verdwenen, Roy Donders, Albert Verlinde en Ilse deLange zijn de nieuwe ‘slachtoffers’ van Carlo Boszhard en Irene Moors.

Carlo vertelt in De Telegraaf: “Kim Holland en Maik de Boer zijn even in de wacht gezet. Ik doe onder anderen de krullenman en Rutger Castricum van PowNews . En waar ik ook erg veel lol om heb, is Albert Verlinde. Hem laat ik in een tank afgaan op mensen die nog iets durven te zeggen over zijn echtgenoot Onno Hoes. Ik doe ook het interview van Patty Brard met Onno’s toyboy over. Ach, ik denk dat Albert professioneel genoeg is om te beseffen dat mensen daar nog wel even over blijven praten.”

De 46-jarige Moors doet zich onder andere voor als Miley Cyrus. Irene: “Dat bedenkt Carlo dan en dan zit ik ermee. Ik heb geleerd niet meteen ’nee’ te gillen, dus ik keek eerst wat ze aan heeft. En daar was mijn eerste probleem: slechts een hemdje en een broekje! Daar heb ik met wat corrigerend ondergoed toch wat van gemaakt. En verder was het de beurt aan de afdeling grime. Zij hebben stickers met elastiekjes eraan en die werken als een soort facelift.”

All You Need Is Love
robert ten brink all you need is loveAan de succesformule van All You Need Is Love lijkt niets te zijn versleuteld. Anders dan bij de kerstspecial is het hier niet alleen het bij elkaar brengen van verliefde mensen, Robert probeert ook gekneusde of verbroken relaties te lijmen. En hij heeft weer een reis door Australië gemaakt om families met elkaar te herenigen, de instant tranentrekker op zaterdagavond.

De Grote Improvisatieshow
Miley Cyrus keert ook weer terug in De Grote Improvisatie Show. Haar wrecking ball vormt één van de nieuwe spelletjes in het amusement. “De wrecking ball is er om Tijl en Ruben uit hun concentratie te halen”, legt Froukje uit in Veronica Magazine. “Het is heerlijk om met ze te werken. Ze zijn echt zo gek als iedereen denkt. Niet normaal zo ad rem en creatief als die jongens zijn.”

Froukje vervolgt: “Gelukkig heb ik er geen problemen mee om voor paal gezet te worden. Dat gebeurt natuurlijk af en toe met die twee. Maar ik ben wel wat gewend door mijn tijd bij de radio en de formule 1. Ik ben niet snel op m’n teentjes getrapt en zeker niet bij mannen.”

De TV Kantine, 20.00 uur
All You Need Is Love, 20.30 uur
De Grote Improvisatie Show, 22.00 uur

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Zware munitie RTL 4: TV Kantine, All You Need en Improvisatieshow

  1. Sander

    Niet aan mij besteed, maar de gemiddelde kijker zit hier op te wachten en het wordt dus een succes avond voor RTL4. Daarnaast zal Ned 1 en Ned 2 ook goed scoren deze avond.

      /   Reply  / 
  2. Anton

    k vind het niet Noor maal
    Die tv kantiener dat ze die
    Man naar doen die overleden is
    ramversavie
    Laat hem met Rus die man
    Ik ben heel boos over
    Ik graat naar rtl4 klacht geven

      /   Reply  / 
  3. Mvl

    alle 3 leuke progammas

      /   Reply  / 
  4. Willeke

    Gisteren een poging gedaan om tv kantine te bekijken.. na 5 minuten verder gezapt.. Is toch niet mijn ding!

      /   Reply  / 
  5. edjuh

    Op zich best wel leuk maar die tv kantine mogen ze voor mij mee stoppen gewoon aantal stukjes van aan films of programma na doen prima maar die tv kantine op zich zelf slaat nergens op

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>