ONM-soapies Jan en Yolanthe herenigd in RTL-serie Bluf

jan kooijmanJan Kooijman en Yolanthe Sneijder-Cabau staan binnenkort weer op dezelfde set. De twee worden herenigd voor Bluf, een nieuwe dramaserie voor RTL 5. Daar is meteen gekozen voor een originele arena; dit keer geen ziekenhuis, politiebureau of een school maar een vriendengroep waarin poker en het grote geld centraal staan.

In Bluf zijn hoofdrollen weggelegd voor Achmed Akkabi, Geza Weisz, Javier Guzman en dus Jan en Yolanthe. RTL 5 verklapt over de inhoud van Bluf: “Het leven van de goede vrienden Philip, Tje, Hein en Mark verandert volledig als Philip (Achmed Akkabi) een uitzonderlijk pokertalent blijkt te zijn en een grote som geld wint. Vanaf dat moment speelt geld geen enkele rol meer en belanden ze in een rollercoaster waarin niets te gek is en hun stoutste dromen werkelijkheid worden. De vrienden hebben de tijd van hun leven, maar hoe lang kunnen ze blijven omgaan met deze nieuwe lifestyle die draait om roem, geld, spanning en vrouwen? Is de hechte vriendschapsband wel bestand tegen de spanningen van hun nieuwe leven?”

Achmed heeft zich flink ingelezen in de pokerwereld, hij heeft vele uren doorgebracht met online pokeren, vertelt hij aan RTL Boulevard. Hij verheugt zich verder op de scènes met Yolanthe, zijn directe tegenspeler.

Voor Jan Kooijman is Bluf de eerste acteerklus binnen RTL sinds hij vertrok uit Goede Tijden Slechte Tijden. Het is verder zijn eerste wekelijkse dramaserie.

De 10-delige serie Bluf wordt geproduceerd door NL Film.

Zie ook:
- RTL 5 aast op dramaserie Thijs Römer

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “ONM-soapies Jan en Yolanthe herenigd in RTL-serie Bluf

  1. X

    Jan en Yolanthe herenigd? Herenigd van wat? Die twee hebben nog nooit met elkaar gewerkt

      /   Reply  / 
    1. Kersje

      Jawel, samen in ONM en de stemmen ingesproken van Tarzan & Jane

        /   Reply  / 
  2. Dirk

    Eh, Herman, Jan zat in GTST, Yolanthe in ONM

      /   Reply  / 
  3. Dennis

    Jan zat wel degelijk in ONM! Eerst even research doen voor je iets meldt.

      /   Reply  / 
  4. Herman Roggeveen Auteur

    Inderdaad, hij vertolkte de rol van Just Klarenbeek :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>