Man springt op tafel tijdens RTL Late Night

latenight_0Eens in de zoveel tijd is het raak bij een live talkshow: iemand uit het publiek pakt zijn 15 seconds of fame door iets spontaans te doen. Paul de Leeuw had het met de vegan streaker, Matthijs van Nieuwkerk zag zichzelf opeens omringd door zoenende mensen en bij Pauw & Witteman was er een wijsneus die vroeg waar het toilet was. Humberto Tan hoort nu ook bij ‘de club’, toen gisteravond een onbekende man opeens op de desk van Luuk Ikink sprong en daarna bij Humberto op tafel klom.

De man greep zijn moment bij het blokje waarin Luuk allemaal grappige filmpjes en tv-momentjes laat passeren. Zodoende was van de meeste commotie op tv niks te zien, door het filmpje dat net was ingestart. Wel was er commotie vanuit het American te horen. Humberto suste dat door te stellen dat er iets was omgevallen, en pakte vervolgens de draad van zijn uitzending weer moeiteloos op.

De man heeft iets geroepen tijdens zijn actie. “Maar we hebben niet verstaan wat dat was”, laat hoofdredacteur Carlo van Lienden weten aan RTL Nieuws. De beveiliging wist snel in te grijpen. “Als een kat in het nauw sprong de man van de desk op de tafels bij het publiek. Daarna werd hij overmeesterd door de beveiligers.”

Bekijk het moment:

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Man springt op tafel tijdens RTL Late Night

  1. Chiel

    In de herhaling was er niks meer van te zien :)

      /   Reply  / 
  2. Martijn

    Helaas is dit volgens mij al eerder gebeurd bij late night. Dit soort idioten moet je doodzwijgen en een flinke straf geven. Sluit die man maar eens een paar maanden op.

      /   Reply  / 
  3. MASH

    Heel professioneel dat Humberto gewoon meteen door ging met de show en geen aandacht aan die debiel gaf. Zulke gasten willen alleen maar aandacht…

      /   Reply  / 
  4. sempje

    wow saai

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>