Joling: Waarheen Waarvoor in gevaar door blessure Gordon

Geer__Goor_-_FF_Geen_Cent_Te_Makken_2(William_Rutten)-575-385-578-385-2-0-575-385_575_385_c1Gerard Joling zet vraagtekens bij de haalbaarheid om Waarheen Waarvoor volledig op te nemen, nu Gordon is uitgeschakeld door een knieblessure. De opnames voor het programma waarin Geer en Goor met ouderen door Europa reizen, lopen vertraging op en dat baart Joling zorgen. “De agenda’s van de productie, andere medewerkers én mijzelf zitten propvol… We zullen moeten afwachten of dit seizoen er nog komt.”

Gordon is afgelopen donderdag overvallen door een val. In eerste instantie zou het gaan om verrekking van de kruisbanden, nu blijkt zijn meniscus kapot. Gordon is inmiddels geopereerd. “Als gevolg daarvan heb ik deze week al mijn werkzaamheden af moeten zeggen. Dit is echt een domper van de bovenste plank”, reageert hij in De Telegraaf.

Gerard vertelt aan de krant: “Het is een verschrikkelijke toestand. Ik had afgelopen week, waarin ik de opnamen in Turkije in mijn eentje voltooide, nog goede hoop dat Gordon op korte termijn weer op de been zou zijn. Ik had al een rolstoel voor hem klaarstaan, dan zou ik hem wel duwen. Maar nu blijkt het allemaal veel erger te zijn dan in eerste instantie gedacht. Het hele opnameschema ligt hierdoor op zijn gat. Want Gordon moet herstellen, maar hoe lang dat precies gaat duren, is afwachten. Ik maak me zorgen en vrees dat dit seizoen van Geer en Goor in de soep loopt. We zouden immers vandaag naar Parijs gaan, maar ik heb inmiddels begrepen dat het afwachten is of we komend weekeinde wel kunnen gaan draaien…”

Volgens Gordon is dat weer iets te veel vooruitlopen op de feiten. “Parijs is verplaatst, dus dat komt gewoon op een later moment. Ik baal in ieder geval als een stekker dat het allemaal zo loopt, maar ik kan niets anders dan erin berusten. Zodra ik weer op de been ben, ga ik naar Parijs, hoor. Deze bikkel gaat gewoon door!”

Gerard heeft deze zomer ook nog opnames voor Beat It!, de nieuwe muzikale spelshow die hij samen met Jan Smit en Kim-Lian van der Meij maakt.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>